Sådan får du alle de digitale kanaler med mit analoge tv

I juni 2009 stoppede alle analoge fjernsyn med at opfange signaler gennem luften og har nu brug for en kabelboks eller digital konverter til at transmittere digitale signaler. Der skal tages specifikke skridt for at analoge fjernsyn kan vælge digital programmering. Disse trin giver dig mulighed for at se flere kanaler på dit analoge tv i et pålideligt digitalt format.

Trin 1

Køb en konverterboks. Denne boks tilsluttes næsten ethvert analogt tv og konverterer digitale signaler til analoge signaler. Disse kasser kan købes i større elektronikbutikker. Søg på DTV.gov for at finde en i dit område.

Trin 2

Fastgør din antenne til din konverterboks, der er tilsluttet dit fjernsyn. Juster antennen, så alle de grundlæggende kabelkanaler kommer tydeligt ind på det analoge tv-apparat. Du skal nu være i stand til at se alle de kanaler, du har set før, via en digital forbindelse.

Abonner på en lokal kabel- eller satellitudbyder, der tilslutter kabel eller satellit til din konverterboks. Dette vil give dig alle de digitale kanaler, du vil abonnere på, men ikke tvinge dig til at skulle udskifte dit analoge tv. Du vil også kunne slippe af med din antenne, når du abonnerer på kabel- eller satellittjeneste.