Sådan oprettes en Xbox Live-konto online

Xbox 360-ejere, der opretter Xbox Live-konti, kan få adgang til gratis funktioner såsom spildemoer og filmtrailere. De kan også downloade film og spil mod et gebyr. Disse Silver-brugere, der opgraderer til Gold-tjenesten, kan spille spil online mod deres jævnaldrende og få adgang til flere funktioner med deres abonnement. Hvis du vil starte en Xbox Live-konto, kan du gøre det online på din pc.

Gå til Xbox.com og klik på fanen "Deltag i Xbox Live" øverst på hjemmesiden.

Se listen over tjenester på næste side. Sølvmedlemskaber tilbyder også oprettelse af avatar og tale- og tekstchat, mens guldmedlemmer kan streame Netflix til deres konsoller og bruge Facebook og Twitter på deres Xbox 360-systemer.

Vælg den gratis eller betalte service, og klik på den relevante fane. Indtast din e-mail-adresse på næste side.

Udfyld brugeroplysningerne i felterne på den næste side. Her kan du oprette dit gamertag og vælge et billede til at repræsentere dig. (Når du har fået adgang til dit gamertag på din Xbox 360-konsol, kan du oprette en avatar.) Accepter vilkårene for aftalen for at færdiggøre din ansøgning.

Indtast dine kreditkortoplysninger på næste side, hvis du vælger et guldmedlemskab for at starte din betalte service.

Tips

Gå til support.Xbox.com, hvis du har problemer med at oprette forbindelse til din Xbox 360 til Internettet. Her finder du trinvise instruktioner for at fuldføre processen.