Brug "Send sidste sted" for at finde en tabt iPhone, selvom batteriet er dødt

En af de bedste ting om Find My iPhone er evnen til at godt finde din iPhone, hvis du tilfældigvis misplacerer den. Det er en funktion, at hver iOS-enhedsejer (og Mac-brugere også) skulle have aktiveret deres enheder, men indtil nu har der været et problem; når en enhedens batteri løber ud, så går det evnen til at spore den tabte iPhone. Det er netop, hvad denne indstilling i iOS 8 sigter på at løse, og meget ligesom Find My iPhone, skal alle iOS-enheder ejer tage et øjeblik for at aktivere dette.


Beskrivende kaldet "Send sidste sted", den sender den sidste kendte placering af iOS-enheden til Apple, når batteriet bliver kritisk lavt. Hvad dette betyder for dig som den person, der leder efter den manglende iPhone, er, at det sidste sted, det var fysisk placeret, vil dukke op på dit eget Find My iPhone-kort, og dermed forhåbentlig evnen til at finde den nu batteridrevne enhed.

Sådan hjælper du med at finde din iPhone, selvom batteriet dør ved at aktivere Send sidste sted

Du skal have den generelle Find My iPhone-tjeneste aktiveret, så denne funktion kan fungere, men du bør altid have det aktiveret alligevel af forskellige årsager. Her er hvad du vil gøre næste:

  1. Åbn "Indstillinger" og gå til "iCloud"
  2. Vælg "Find My iPhone" og vip kontakten ved siden af ​​"Send sidste sted" til ON-positionen

Med det vippede på, kan du gå ud af Indstillinger som sædvanlig og derefter hvile lidt lettere ved at vide, at selvom dit batteri popper ud, vil du (forhåbentlig) stadig kunne finde din tabte iPhone eller iPad ved at kigge efter den sidst kendte placering på et kort.

Det er lidt af et mysterium, hvorfor dette ikke er aktiveret som standard, når en bruger vælger at aktivere Find My iPhone, da det uden tvivl vil føre til genopretning af flere manglende iPhones, iPads og iPods. Forhåbentlig gør denne funktion det også hurtigt til Mac'en, men de nuværende versioner af OS X har ikke en sådan mulighed.

Selvfølgelig er der nogle begrænsninger med denne funktion. Du vil selvfølgelig ikke være i stand til at lave en batteridød enhed bip, og dette vil have begrænset effektivitet med en stjålet iPhone eller anden iOS-enhed, men det er, når den anden Find My iPhone-funktion kan bruges til at låse en enhed sammen med iCloud Aktiveringslås. Aktiveringslås er i stand til eksternt at gøre en enhed ubrugelig, indtil den korrekte Apple-id er blevet brugt til at deaktivere iCloud-låsen aktiv på den pågældende enhed, hvilket betyder, at hvis en tyv har din enhed, vil de i det mindste ikke kunne bruge den .