Sådan hentes og hentes Internet Explorer til Mac

Så du skal køre Internet Explorer på din Mac, og du vil ikke gider med en fuld Windows-installation i noget som Parallels. Hvad er du tilbage med?

Opdatering: Du kan downloade Internet Explorer og Windows virtuelle maskiner gratis, der kører i Mac OS X. Denne metode fungerer for IE7, IE 8 og IE9, selv om de kører inden for en VM snarere end som en app som nedenstående metode.

Prøv WineBottler, den løber ud af Vin og 'flasker' forskellige Windows-apps i lancerede .app-filer, der sidder i din applikationsmappe som enhver anden Mac-app. Der er flere pakker inkluderet i WineBottler, men dem, du er interesseret i at bruge, er Internet Explorer.

Download Internet Explorer til Mac

Downloading Internet Explorer til Mac direkte kan gøres med IE5, men som vi nævner nedenfor stoppede Microsoft det officielt efter denne version. Senere versioner af Internet Explorer kan downloades og løbe gennem WineBottler-appen i Mac OS X, instruktionerne nedenfor vil gennemgå denne proces med versioner 6, 7 og 8.

Sådan får du Internet Explorer til at køre på din Mac ved hjælp af WineBottler:

Download og hent Internet Explorer 6 til Mac
* Download WineBottler
* Start programmet WineBottler
* Klik på 'Installer foruddefinerede præfikser' i venstre kolonne
* Vælg "Internet Explorer 6.0"
* Klik på 'Installer'
* Vælg den mappe, du vil have Internet Explorer 6.app skal installeres i (Applications)
* Vent et øjeblik, mens IE6 bliver installeret, kan du blive spurgt om at installere DCOM98.EXE fra Microsoft, som er en nødvendig del af IE. Dette går gennem vin.
* Når installationen er færdig, skal du finde det nyoprettede Internet Explorer 6.app, hvor du tidligere har angivet og lanceret
* Du kører nu Internet Explorer 6 på din Mac!

Download og Kør Internet Explorer 7 eller 8 i Mac OS
* Installations- og installationsvejledning er det samme som ovenfor, men klik på "Internet Explorer 7 eller 8" i pakkeinstallatøren. Se skærmbillede nedenfor for installationsreference.
* Du vil derefter søge efter den ny downloadede og installerede "Internet Explorer 7.app" -fil inden for / Applications

Stabilitet i at køre IE til Mac via WineBottler
Hvis du søger at installere Internet Explorer 7 eller 8, skal du være opmærksom på, at udvikleren af ​​WineBottler advarer både IE7 og IE8 er ikke særlig stabile. Jeg kan bekræfte dette, begge styrtede under testen af ​​appen, men IE8 var særlig problematisk. Hvis du vil køre Internet Explorer 7 eller 8 i Mac OS, vil jeg meget anbefale at installere Parallels, VirtualBox eller VMWare med Windows, det vil være langt mere stabilt.

Du kan downloade WineBottler fra udvikleren.

Hvad med Internet Explorer 5?
IE 5.2.3 var den sidste understøttede og frigivne version af Internet Explorer af Microsoft til Mac OS. Du kan få Internet Explorer 5.2.3 til Mac OS X, hvis du er interesseret i at køre denne ældre version.

Hvorfor ville du køre Internet Explorer i Mac OS X?
Nå, der er en masse grunde, du vil bruge IE på din Mac, men de fleste er udviklere, der søger at sikre platform og kompatibilitet på tværs af platformen. Igen, hvis du søger at bruge IE6, IE7 eller IE8 ofte i Mac OS X, er det nok bedst at bruge noget som Parallels, VMWare eller VirtualBox. Jeg er delvis til VirtualBox fordi det er en gratis download. I dette tilfælde skal du have en Windows-installation i virtualiseringssoftwaren for at kunne køre Internet Explorer oven på Mac OS X.