iPad bliver en flyvevejledning på Alaska Airlines

Alaska Airlines har netop annonceret, at everyones foretrukne tabletcomputer skal erstatte papirflyv manualer for piloter, der opererer deres fly. Flytningen til 1, 5 lbs iPad er beregnet til at forbedre effektiviteten og reducere miljøaffald ved at erstatte op til 25 lbs papirhåndbøger.

Her er nogle flere detaljer, takket være AlaskaAir:

IPads indeholder en app kaldet GoodReader, der er fyldt med PDF-versioner af 41 fly, systemer og ydeevner, referencekort og andre materialer. De elektroniske manualer indeholder hyperlinks og farvegrafik, der gør det muligt for piloter at finde information hurtigere og nemmere. Opdatering af disse referencematerialer kan nu gennemføres med et tryk på iPad-skærmen i stedet for den tidligere, arbejdskrævende proces med udskiftning af individuelle sider med nye. IPad betragtes som en elektronisk enhed i klasse 1, hvilket betyder, at den er stuvet under start og landing i henhold til Federal Aviation Administration Regulations.

Overgangen til den digitale tidsalder er færdig i midten af ​​juni i år og forventes at spare på 2, 4 millioner stykker papir samlet.

Først blev iPad en restaurantmenu, og nu erstatter iPad papirhåndbøger for piloter på Alaska Airlines, er der noget, denne lille enhed ikke vil gøre? Måske vil Alaska Airlines udstyre iPads med G-Form Extreme Sleeve, så hvis en pilot ved et uheld smider det ud af flyets vindue, vil det overleve? Hvad end de gør, lad os håbe, at de holder batterierne godt opladede!


Fascinerende nyheder via Engadget