Sådan Se FIFA World Cup Live Streams på iPhone & iPad

Kan du lide at se fodboldkampe, eller som resten af ​​verden ved det, fodbold? Vil du se live streams af 2014 FIFA World Cup live fra din iPhone, iPad eller iPod touch? Gå ikke glip af nogen af ​​handlingerne, fordi du har fået nogle gratis indfødte iOS-apps, der hjælper dig i din søgen efter at se spillene live.

Se FIFA Live Streams med ESPN *

ESPN tilbyder gratis live streams af alle VM-spil, men der er en fangst; du skal være en aktiv abonnent til en af ​​de store amerikanske tv-udbyderkorporationer *. Forudsat at du er, kan du endda se spillene live på internettet, hvis iOS-appen ikke gør det for dig.

  • Få WatchESPN-appen fri fra App Store

* WatchESPN er begrænset til dem med kabel- eller tv-pakke fra AT & T, Bright House Networks, Charter, Comcast XFINITY, Cox, DISH, Google Fiber, Midcontinent Communications, Optimum, Time Warner Cable eller Verizon. Denne strenge begrænsning er den største ulempe ved at bruge WatchESPN til at fange World Cup-spil.

Se Live Streams of World Cup med Univision Deportes App

Ikke abonnent på et af de store amerikanske tv-netværk? Univision til undsætning! Univision Deportes er en gratis app, der tilbyder live streams af alle FIFA kampe, så du behøver ikke at savne et enkelt spil, hvis du ikke vil.

  • Univision Deportes er en gratis iOS-app fra App Store

Ja, Univision Deportes live stream fungerer i USA og tilsyneladende også overalt, selvom det er bemærkelsesværdigt, at kampe sendes med spansktalende commenters (det er på Univision, hvad forventer du?).

Univision-appen får dig til at se et helt minut af reklamer, før live-spillestrømmen starter, men den har en lille synlig tæller i hjørnet, så du kan bruge det øjeblik til at tage en drink og blive komfortabel. Så de potentielle ulemper er den spanske sprogudsendelse og en fuld minut af reklamer, før livestreaming starter, big deal right? Det er meget bedre end ikke at se spillene overhovedet, så hvis du sidder fast mellem ESPNs firmaets væg og ingenting, så hold dig til med Univision.

Andre muligheder for live stream FIFA World Cup

  • Lyt lever med ESPN Radio fra iTunes Radio, kun lyd og begrænset til iTunes Radio-dækningsområder
  • CBC FIFA World Cup app til canadiere
  • BBC iPlayer til Storbritannien
  • SBS On Demand for Australien
  • WatchESPN på internettet kræver at være kunde hos de store amerikanske tv-netværk

Er der andre muligheder derude for at se World Cup live? Lad os vide i kommentarerne!