Instruktioner til Canon P23-DHV

Canon P23-DHV er en bærbar udskrivningsberegner i palmestørrelse. Regnemaskinen er i stand til at udføre komplekse beregninger som tidsbaserede gebyrstrukturer, fortjenstmargener og skatteberegninger. Der er også et inkluderet ur og kalender, og regnemaskinen kan udskrive i lilla og rødfarvet blæk. Instruktioner til brug af lommeregneren omfatter udførelse af opgaver, før du bruger lommeregneren, såsom ilægning af papir og batterier. Noget vedligeholdelse af denne enhed er også påkrævet.

Fjern isoleringstapen bag på regnemaskinen, inden du bruger P23-DHV for første gang, og ilæg derefter batterierne. Fjern batteridækslet ved at skubbe det i pilens retning. Isæt batterierne, og luk dækslet.

Indsæt udskrivningspapir ved at løfte printerarmen og placere papirrullen på armen, så den ruller op mod uret. Tænd afbryderen, og tryk på papirindføringstasten for at fremføre papiret.

Udfør nogle beregninger, f.eks. Beregning af skat. Indstil skattesatsen med indstillingstasten ved at flytte kontakten til "Rate Set", og indtast en sats, såsom fem procent. Flyt kontakten til “PRT”, og tilføj skattebeløbet. For eksempel, hvis det er 2000, skal du indtaste "2", "0", "0" og "0" cifrene i træk. Tryk derefter på “Skat +”. Printeren udskriver "2000", "5%", "100" og giver i alt "2100", hvilket er fem procent af 2000 tilføjet til 2000.

Udskift blækrullen, når typen begynder at falme. Det skal udskiftes ca. hver otte ruller papir. Sluk for strømmen, og fjern printerdækslet. Hold i den venstre side af blækrullen, træk den op og tag den ud. Indsæt den nye rulle, og luk dækslet.

Elementer, du har brug for

  • 4 AA-batterier

  • Papirrulle

  • Blækrulle