Sådan slettes musik fra en klassisk iPod

Sæt op til 40.000 af dine yndlingssange i iPod Classic - Apples bærbare medieafspiller - til at nyde, mens du er på farten. Du ønsker muligvis at slette musik fra en iPod Classic, hvad enten det er fordi du ikke længere kan lide sangen eller har brug for at give plads til ny musik. Apple har integreret manuel styring af din musik i sin iTunes-software, så du kan slette sange på din iPod med et par klik med musen.

Trin 1

Klik på "Start" i nederste venstre hjørne af Windows-skærmen, og vælg "iTunes". Hvis du bruger en Mac, skal du åbne mappen "Programmer" på din Macs harddisk og dobbeltklikke på "iTunes".

Trin 2

Tilslut iPod Classic til din computer med USB-kablet, der følger med alle iPods. IPod-skærmen viser et synkroniseringsikon, når forbindelsen oprettes.

Trin 3

Klik på din iPods ikon i venstre kolonne i iTunes-vinduet. Marker afkrydsningsfeltet ud for "Manuelt styr musik og videoer."

Trin 4

Klik på "Musik" lige under din iPods ikon. En liste med alle sangene på din iPod Classic vises. Højreklik på den sang, du vil slette. Vælg "Slet" i pop op-menuen. Sangen er nu fjernet fra iPod.

Tryk på ikonet "Skub ud" ved siden af ​​din iPods ikon i iTunes. Frakobl iPod'en fra din computer, og nyd din musik.