Beta 4 i iOS 11.2.5 og macOS 10.13.3 Tilgængelig til test

Apple har udgivet den fjerde beta version af iOS 11.2.5, MacOS 10.13.3 High Sierra, tvOS 11.2.5 og watchOS 4.2.2 for brugere, der er indskrevet i beta test programmer.


De nye softwareopdateringer ser ud til primært at fokusere på fejlrettelser, sikkerhedsforbedringer og mindre funktionsjusteringer, og det er usandsynligt, at de indeholder nye vigtige funktioner.

IOS 11.2.5 indeholder tilsyneladende en mulighed for at tillade Siri at spille daglige nyheds podcasts fra Washington Post, CNN, Fox News og NPR, hvis enheden er forbundet til hovedtelefoner eller en CarPlay-enhed, en funktion, som også kan medtages i den kommende HomePod højtalersystem fra Apple. Denne funktion er aktiveret ved at sige "Hey Siri, fortæl mig nyhederne" i de nuværende betas i iOS 11.2.5, og sandsynligvis vil også blive inkluderet i den endelige udgivelse af systemsoftwaren.

For enheder, der er optaget til at deltage i beta-testprogrammerne til Apples systemprogramvare, er iOS 11.2.5 beta 4 tilgængelig til download nu fra indstillingsprogrammet Software Update-funktion. MacOS High Sierra 10.13.3 beta 4 er tilgængelig via fanen Opdateringer i Mac App Store. TvOS 11.2.5 beta 4 og watchOS 4.2.2 beta 4 kan også downloades via deres respektive Indstillinger apps.

Beta system software bygger typisk opstår først for udviklere, og snart følger til offentlige beta testere.

Enhver kan vælge at deltage i det offentlige beta testprogram, men beta system software er notorisk buggy og anbefales ikke til de fleste brugere at køre. Derudover kan enhver vælge at deltage i beta-programmet for Apple Developers, selvom det separate program kræver et årligt medlemsgebyr.

De senest tilgængelige stabile builds af systemsoftware omfatter den nyligt udgivne download af iOS 11.2.2 opdatering til iPhone og iPad, MacOS 10.13.2 supplerende opdatering og Safari 11.0.2 til Mac-brugere, tvOS 11.2.1 til Apple TV og watchOS 4.2.1 til Apple Watch.