iOS 8 Beta 4 Download udgivet til udviklere, brug OTA til at få det nu

Apple har udgivet den fjerde beta version af iOS 8, der indeholder fejlrettelser og forbedringer til dem, der er registreret i iOS Developer Program. Den nye build er versioned som 12A4331d og kører på alle iOS 8 kompatible modeller af iPhone, iPad og iPod touch hardware.


Den nemmeste måde at downloade og installere iOS 8 beta 4 på, er via OTA-opdatering direkte på en enhed, der for øjeblikket kører den tidligere version af iOS 8. Over-air-opdateringspakken varierer i størrelse fra 250 MB til 350 MB og kræver ca. 1 GB plads til installer, med den samlede størrelse afhængig af den iOS-enhed, der installeres på.

Gå til Indstillinger> Softwareopdatering for at starte installationen.

Medfølgende noter til iOS 8 beta 4 er korte med de fulde noter synlige på iOS Dev Center, som kræver en login til udviklerkonto for at se.

Derudover er IPSW firmware-filer tilgængelige for download fra Apples servere og er tilgængelige via iOS Dev Center. Brugere, der endnu ikke er på en beta-build af iOS 8, skal installere via IPSW-metoden.

Beta-software er kun beregnet til udviklere og har tendens til at være buggy og ufuldstændig. Heldigvis er det nemt at nedgradere fra iOS 8 tilbage til iOS 7, hvis du beslutter, at oplevelsen endnu ikke er optimal nok til at køre på en primær enhed.

Den endelige offentliggørelsesdato for iOS 8 vil være engang i efteråret, sandsynligvis sammen med den nye iPhone-hardware.

Apples udviklere finder også en ny Yosemite Developer Preview 4-version og iTunes 12 til download fra opdateringer på Mac App Store.