Sådan repareres dine MP3-tags automatisk (5 trin)

Du kan rette dine MP3-tags, også kendt som ID3-tags, ved hjælp af din eksisterende musikmanager på din computer. Alt hvad du behøver, er den nyeste version af din valgte musikmanager, nogle MP3'er, hvis tags du gerne vil rette og adgang til Internettet, så din musikmanager kan slå oplysninger om dine MP3'er op. Der er ikke behov for at installere ny software, men du kan finde en standalone automatisk ID3-tageditor (gratis at downloade) på softpointer.com/AudioShell.htm.

Trin 1

Start din musikmanager efter eget valg. Vi bruger Windows Media Player som et eksempel, da det er en af ​​de mest almindelige musikadministratorer, og dens MP3-tag-fixing-funktioner ligner andre medieprogrammer.

Trin 2

Føj MP3-filerne til din musikhåndterings bibliotek. I Windows Media Player skal du gå til Filer> Administrer biblioteker> Musik og tilføje de mapper og MP3-filer, du vælger.

Trin 3

Tillad et par minutter til din musikmanager at indeksere MP3-filer fra din harddisk.

Trin 4

Åbn din musikhåndterings bibliotek, og fremhæv / vælg alle de MP3'er, hvis tags du vil rette automatisk.

Giv din musikmanager tilladelse til at søge i hele MP3-biblioteket og slå alle deres relaterede tagoplysninger op på Internettet. For at gøre dette i Windows Media Player skal du gå til Værktøjer> "Anvend ændringer i medieoplysninger." Dette løser dine MP3-tags på din harddisk.