Sådan tilføjes smileys til Yahoo! E-mail

Et af de største problemer med at kommunikere over Internettet er manglen på kontekst - sarkasme og drilleri kan næsten ikke detekteres og kan forårsage større fejlkommunikation. Emoticons - også kaldet smileys - hjælper dog med at tilføje et strejf af personalisering til din e-mail-besked. Ved at tilføje et lille billede, der smiler, græder, stikker tungen eller griner, er din modtager i stand til bedre at fortolke det, du prøver at sige.

Tilføjelse af billedemoticons til din Yahoo! e-mail

Trin 1

Gå til Yahoo! Send webstedet og log ind på din konto. Hvis du ikke har en Yahoo! Mailkonto, du kan tilmelde dig en uden omkostninger.

Trin 2

Udfyld afsendelsesoplysningerne om din e-mail - billedbaserede humørikoner kan ikke indstilles i emnet for en e-mail, selvom du muligvis inkluderer et tekstbaseret humørikon. Se tipene for mere om tekstbaserede humørikoner.

Trin 3

Skriv brødteksten i din e-mail. Du kan udfylde humørikoner, mens du går, eller du kan stoppe og føje dem til teksten, når du finder det passende at gøre det.

Trin 4

Placer din markør på stedet i e-mailen, hvor du vil indsætte humørikonbilledet. Klik f.eks. På billedet af et gult smiley iført solbriller; dette er placeret på din formateringslinje til højre for dine tekstformateringsmuligheder.

Vælg dit valgte humørikon ved at klikke på det; dette indsætter billedet direkte i selve e-mailen, hvor du har placeret din markør. Du kan tilføje så mange humørikoner, som du vil, til din e-mail.