iOS 8 Beta 5 Download nu Tilgængelig for udviklere

Apple har udgivet iOS 8 beta 5 til kompatible iPhone-, iPad- og iPod touch-enheder. Den seneste bygning fokuserer primært på fejlrettelser og forbedringer af iOS 8, og marcherer beta-udgivelsen nogensinde tættere på den endelige offentlige version, hvilket forventes engang i efteråret.


Som det er typisk med iOS betas, er den hurtigste måde at få iOS 8 beta 5 på din iPhone, iPad eller iPod touch på, at bruge Over-The-Air-downloadmekanismen direkte fra indstillingsappen på en tidligere betaversion af iOS 8 . OTA-downloaden er omkring 270 MB i størrelse for de fleste iOS-enheder, og kræver mindst 1, 5 GB ledig plads for at kunne installeres på enheden.

De, der er registrerede medlemmer af iOS Developer Programmet, kan også finde iOS 8 beta 5 IPSW-filer, der kan hentes fra Apple Dev Center. Det er muligt at udføre en ren installation ved hjælp af firmwaren, som nedgraderes til iOS 7 stabile builds.

Derudover er der en ny beta-build af iOS til Apple TV, der kun er udgivet som "Apple TV Software beta 4" til tredjeparts Apple TV-hardware. Det kan også findes på Developer Center fra Apple.

Mac-udviklere finder også en ny version af OS X Yosemite er blevet stillet til rådighed, versioned som OS X 10.10 Developer Preview 5. Offentlig Beta-udgivelse af OS X Yosemite er ikke blevet opdateret.