Enkle tips til at få "All My Files" Finder Vis mere nyttigt på Mac

En hel del Mac-brugere har slettet "All My Files" -indstillingen Standard Finder-vindue ved at indstille nye vinduer til at åbne for ~ / Hjem-mappen igen, hvilket alligevel var langt som standard i Mac OS X. Dette skyldes normalt, at alle mine filer er betragtet som en overvældende sammenlægning af hver eneste ting på din Mac dumpet i en enkelt mappe, som i retfærdighed er det præcis, hvad det er.

Men alle mine filer behøver ikke at være rod til at se igennem, og et simpelt sorteringsskifte kan omdanne mappen fra en katastrofe til produktivitetshjælp, der giver hurtig adgang til alle de senest anvendte og åbne filer på Mac.

Lad os gennemgå nogle hurtige justeringer, som kan gøre alle mine filer mere nyttige for Mac-brugere.

Angiv 'Alle mine filer' for at ordne efter sidst åbnet dato

Visningsfilen "Dato for sidst åbnet" opdeler 'Alle mine filer' i datokategorier som f.eks. "I dag", "I går", "Tidligere 7 dage", "Tidligere 30 dage" mv. All My Files mappen til en mappe af dit aktive arbejde, opdatering automatisk baseret på din fil brug.

Dette betyder, at hvis du har åbnet en gruppe af filer spredt rundt om harddisken, vises de øverst på denne liste, så de nemt kan finde frem til fremtidigt arbejde.

Vi dækkede en række af dette ved at sortere ved hjælp af indstillingen "Dato ændret" for hurtigt at få adgang til det seneste arbejde, men "Dato sidst åbnet" er muligvis endnu mere nyttigt, fordi det vil vise filer, der blev åbnet, men ikke nødvendigvis ændret (ændret som en filen blev redigeret og gemt). Sidst åbnet er bare det, hvis en fil kun blev åbnet, vil den opdatere til toppen af ​​fillisten.

Sorter efter "Dato sidst åbnet" i listevisning

Du bliver tilgivet, hvis du tænker på dig selv "Vent, gjorde jeg ikke bare det?" I første trin, men det viser sig, at "Arrange" og "Sort" er to forskellige ting i Finder, og på trods af begge Har et "Dato sidst åbnet" navn, fungerer de lidt anderledes. Heldigvis komplimenterer de hinanden meget godt, og vi vil derfor aktivere dem begge til alle mine filer.

Du skal bruge "List" -visningen i Finder-vinduer for at få sorteringsindstillingerne tilgængelige for dig, og klik derefter på "Dato sidst åbnet", så trekanten peger nedad, hvilket angiver, at de senest åbnede filer vil være opført først.

Som en sorteringsfunktion vil "Seneste åbnet dato" placere de senest åbnede filer øverst på de allerede indstillede fillister, hvilket betyder, at hvis noget blev ændret kl. 2, viser det ovenstående en fil, der er ændret kl. 10.00. Sammenlign de to skærmbilleder nedenfor for at se, hvordan denne sorteringsindstilling er anderledes.

Med "Dato sidst åbnet" sortering aktiveret, er de nyeste filer øverst:

Med "Navn" sortering aktiveret, sorteres filer alfabetisk:

Se forskellen?

Det er derfor, hvis du er interesseret i at få adgang til dine senest brugte dokumenter, er den tidligere indstilling normalt at foretrække. Det er også bare en praktisk måde at se sidste gang, der blev adgang til en fil generelt, hvis du spekulerer på, hvornår noget sidst blev ændret, eller hvis en anden tog et højdepunkt på et dokument eller to.