Hvor Foto Booth Image Files er placeret i Mac OS X

Photo Booth er det sjovt billede, der tager app i Mac OS X, der tager selfies med det indbyggede FaceTime-kamera, nogle mennesker bruger det til dagbøger eller et spejl, og der er mange goofyeffekter, der kan anvendes på billederne, der vender Photo Booth ind i et sjovt hus app slags. Mens brugerne altid kan få adgang til billedbodens billeder fra selve appen (og trække og slippe dem ud af programmet), kan mange Mac-brugere ønske at have direkte adgang til billedbådens råbilledfiler.

Vi viser dig, hvordan du får adgang til billederne på Foto Booth, samt hvor alle Foto Booth-billeder er placeret på Mac.

Sådan får du adgang til Photo Booth Image Files i Mac OS X

Den enkleste måde at få adgang til Photo Booth-billedfiler på, er fra Mac OS X Finder, da de er placeret i mappen til brugerhjemmet Billeder i en pakkefil:

  1. Åbn et nyt Finder-vindue og navigere til den aktuelle brugeres hjemmekatalog, og åbn derefter mappen "Billeder"
  2. Find "Photo Booth Library", dette er en bibliotekspakkefil, der indeholder alle billederne, men du vil opdage, at forsøger at åbne den direkte er ineffektiv
  3. Højreklik (eller Control + Click) på "Photo Booth Library" -filen og vælg "Vis pakkeindhold"
  4. Naviger til mappen "Billeder" i indholdet af Photo Booth Library for at finde de originale billedfiler taget med Photo Booth-app i OS X i denne mappe, de er standard JPEG-billeder

Du kan kopiere, redigere, sikkerhedskopiere og slette billedboksbilledfiler direkte fra denne mappe. Dette er de originale billedfiler, så hvis du fjerner dem fra denne mappe, vises de ikke længere i Photo Booth-appen til Mac OS X.

Photo Booth Image File Location i Mac OS X

Hvis du vil have direkte adgang til billedboksens billedfiler via en mappebane, for hurtig adgang med kommandoen Gå til mappe eller via kommandolinjen, er filerne placeret på de to følgende steder afhængigt af billederne selv:

~/Pictures/Photo\ Booth\ Library/Pictures/

Bemærk, at nogle billeder også vises i mappen Originals, hvis de har brugt en effekt eller et filter for at forvrænge billedet, vises den oprindelige umodificerede version her:

~/Pictures/Photo\ Booth\ Library/Originals/

En af disse Finder-steder kan fås direkte fra Finder eller Terminal. Husk bare, at hvis du flytter filer ud af disse mapper, vises de ikke længere i Photo Booth-appen på Mac. I den forstand er pakkefilerne til Photo Booth meget ligesom biblioteket med originale filer med Photos app på Mac, begge tilgængelige for brugere, men generelt skjult fra gennemsnitsgander gennem filsystemet.

Photo Booth er en smuk sjov app, hvis du ikke har kørt det med et stykke tid, vil du måske tjekke nogle andre Photo Booth tips til Mac, da der er skjulte effekter, hemmelige Debug-menuer og enkle tricks til at deaktivere nedtællingen eller flash i appen også.