12 ting til en Apple Fans Weekend: DIY Projekter, Spil, Prep for Lion, og meget mere

Leder du efter nogle geeky ting at lave denne weekend med dit Apple gear? Her er et væld af ideer, der helt sikkert vil holde alle optaget, hvad enten det er et DIY-projekt, læring fra WWDC 2011, få din Mac klar til Lion, eller bare spil væk i de dårlige timer om morgenen, kedsomhed er væk!

Gør-det-selv-projekter

Lav din egen iPad-boksaske - Tag en gammel bog, noget lim og en exacto kniv og lav en selvstændig diskret sag til at bære din iPad. Vejledningen er beregnet til en iPad, men find en passende størrelse bog og der er ingen grund til, at du ikke kan gøre det til en iPhone, iPod eller MacBook Air også.

Opsætning af et Mac Media Center - Takket være den gratis Plex (eller XBMC) software er det nemmere end nogensinde at oprette et mediecenter vores af enhver Mac. Download softwaren, hent de relevante Mac-to-TV-kabler, og væk, du går. Hvis den enkle vejledning er for grundlæggende til dine behov, kan du gå alt ud og opsætte en avanceret Mac Mini Media Center og torrents-boks, der fjern kan downloade nye medier fra en anden Mac eller endda din iPhone.

Skift et Apple TV 2 til en webserver - Bored med din Apple TV 2 bare at være en medieafspiller? Har du allerede jailbreak, installer XBMC, og drej ATV2 til et mediecenter? Gå et skridt videre og vend Apple TV2 til en fuldblæst webserver, fordi du kan.

Så er spillet i gang

Download og spil Team Fortress 2 gratis - TF2 er et af de bedste online-spil på alle tidspunkter, og det er en absolut klassiker. Valve har besluttet at give det væk gratis, der er ingen strings vedhæftet, downloading er gratis, at spille online er gratis, gør dig selv en tjeneste og få dette spil. Den er tilgængelig både til Windows og Mac OS X, så du kan få alle dine pc-venner afhængige også.

6 af de bedste spil til Mac - Disse er ikke gratis, men de er utænkeligt nogle af de bedste spil på Mac-platformen lige nu. Star Wars KOTOR, Civ 4, Call of Duty 4 og meget mere.

Få din Mac Klar til Lion

Download Mac OS X 10.6.8 og få din Mac klar til Lion - Mac OS X Lion udløber næste måned, og 10.6.8 er en forudsætning for at downloade og forberede din Mac til opgraderingen. Følg linket for direkte download links, ellers kan du bare starte Software Update, og du kan få opdateringen direkte fra Apple.

Grib iTunes gavekort for at få Lion til en rabat - Lager på diskonterede iTunes gavekort fra lokale forhandlere, og du vil være i stand til at få rabat på Lion, når det kommer ud. Forvirret? Vær ikke, det er simpelt: iTunes og iBooks gavekort kan indløses på Mac App Store, og det betyder, at de billige tre pakker til salg på steder som Target og Walmart kan reducere prisen på OS X Lion med op til 20% kom tid til at opgradere. Du bliver nødt til at tjekke dine lokale papirer og snailmail for tilbud, men de er næsten altid derude.

Sørg for, at din Mac opfylder OS X Lion Systemkrav - Kontroller, at din Mac håndterer Lion. Kravene er ret lette, og enhver Mac, der købes efter 2007, skal være kompatibel, men førstegangen af ​​32-bit Core Duo-processorer gør ikke klippet.

Opgrader din Mac Hardware til Lion - Hvis du har den nødvendige Core 2 Duo eller en bedre processor, kan du gå et skridt videre og forberede din Mac til Lion med nogle seriøse systemopgraderinger. Udnyt de faldende priser på RAM og SSD'er og opgrader dem begge, en SSD alene vil trække vejret i nyt liv i enhver Mac og er muligvis den bedste single for din buck.

  • Mac RAM opgraderinger på Amazon
  • SSD er på Amazon

Til devs

Se WWDC 2011 Sessions Videoer - Gør det en weekend at lære og se over 100 sessionsvideoer fra WWDC undervist af Apples ingeniører. Alt du skal gøre er at tilmelde dig en gratis udvikler konto, og du kan få adgang til videoerne i både standard og hi-def fra iTunes. Nogle af videoerne diskuterer funktioner, der er unikke for iCloud, iOS 5 og OS X Lion, så du fuldt ud forstår de koncepter, du ville have brug for en betalt dev-konto.

Opgrader til iOS 5 beta 2 - Hvis du er en betalt iOS-dev, er beta 2 i iOS 5 ude og klar til at udforske. Det installeres på iPhone 3GS, iPod touch 3rd og 4th gen, og alle iPhone 4 og iPad.

Få 6 gratis iOS-udviklingsbøger fra Apple - Du skal bruge iBooks-appen på din iOS-enhed for at få disse, men de er frit tilgængelige fra iBookstore.