Hvor skal man installere en GPS-sporingsenhed

Måske ønsker du at spore bevægelsen for dine børn, en medarbejder eller en upålidelig mand. Måske vil du bare vide, hvor din bil er, hvis den bliver stjålet eller beslaglagt. Under alle omstændigheder er det lettere end nogensinde før at købe en billig GPS-sporingsenhed, installere den og overvåge dens bevægelse på Internettet. Disse enheder er selvstændige og kan fungere i flere dage med en enkelt batteriopladning. Derudover er de fleste vejrbestandige, så de kan placeres hvor som helst på køretøjet, inde eller ude.

Installer det under bilen

Den nemmeste ting at gøre er at placere GPS-enheden i bunden af ​​den bil eller lastbil, du vil spore. De fleste enheder, der er designet til at spore køretøjer, kommer med en stærk magnet, der gør det let at fastgøre dem til en bil. Enhederne er også vejrbestandige, så du behøver ikke bekymre dig om at blive våde. Sørg for, at det ikke er i et område, der er så lavt, at det kan blive ramt af en hastighedsbump og blive slået af. Sørg også for, at det ikke er i et område, der er varmt og kan smelte eller beskadige enheden. Indersiden af ​​kofangeren er også et godt sted at placere trackeren, selvom du skal sørge for, at der ikke er nogen skjul-nøgle-magneter fastgjort til den først.

Installer det inde i bilen

Hvis du har adgang til det indvendige af bilen, er et godt sted at placere en GPS-enhed under sæderne eller endnu bedre i bagagerummet. Opladningen på enhederne kan vare op til 10 dage afhængigt af den model, du køber. Hvis du har brug for dem til at vare længere, skal du købe en GPS-enhed, der er kablet ind i instrumentbrættets indre og modtager sin opladning fra en strømførende ledning i bilen. Disse GPS-enheder kan gå i flere måneder uden at skulle tages ud. Husk, at til denne type GPS-enhed skal du bruge en person, der er fortrolig med bilstereoanlæg for at sætte den i; det tager normalt ca. 90 minutter at gennemføre.

Installer GPS på en mobiltelefon

En anden mulighed er at installere en sporingsenhed på en mobiltelefon. Dette har den ekstra fordel, at du er i stand til at spore nogen, når hun forlader sit køretøj. Det vil dog kræve adgang til personens mobiltelefon for at installere den. Et par gode programmer, som du måske overvejer, er FlexiSpy og MobileSpy.

Sæt GPS'en på en person

Nogle GPS-enheder er så små, at de bogstaveligt talt kan passe ind i din håndflade. De er normalt på størrelse med en pakke tyggegummi, så de let kan skjules inde i andres taske eller rygsæk. Du tænder simpelthen enheden, og den begynder at overføre personens placering.