Hvad er min IP-adresse? Hvordan får jeg min eksterne IP-adresse i Mac OS X?

En af de hurtigste måder at få din eksterne IP-adresse på i Mac OS X eller Unix er ved at starte Terminal og skrive en af ​​følgende kommandoer med curl. For at være helt klar her, leder vi efter den eksterne offentlige IP-adresse til den anvendte hardware, det er det, der sender til verden, det er ikke det samme som en LAN-IP eller lokal IP, som normalt ikke er offentlig.

For at komme i gang skal du åbne kommandolinjen og vælge en af ​​syntaxmetoderne nedenfor for at hente en ekstern IP.

Brug curl med ipecho.net for at få den offentlige IP-adresse:

curl ipecho.net/plain ; echo

Brug af ifconfig og curl for at få en ekstern IP-adresse på en computer:

curl ifconfig.me

Dette vil rapportere din IP-adresse igen ved at trække resultatet fra en af ​​de to webtjenester. Der er faktisk en hel del af disse tjenester derude, så du kan prøve krøller med mange af dem for at hente den offentlige IP addy.

Alternativt kan du se disse typer af websteder i din webbrowser og også få din eksterne IP-adresse, men det er ikke så hurtigt som at bruge Terminal til mange brugere.

Og ja det virker i alle versioner af OS X på alle Mac'er, og alle versioner af Linux også. Teknisk kan du besøge de ovennævnte webadresser på en hvilken som helst webbrowser i stedet for at køre gennem krøllen, og du får også deres eksterne IP-adresser også.