Apple kører en iPhone 5S Fitness Annonce, "Styrke"

Apple er begyndt at køre en ny iPhone 5S-reklame med titlen "Strength", der fokuserer på at bruge telefonen som et fitnesshjælpemiddel. En video til reklamen er indlejret nedenfor for nem visning.

Tv-reklamen følger folk, der bruger iPhone til at spore fitnessmål, deltage i fysisk aktivitet og tjene som en form for digital motivation.

En række fitness apps til iOS er vist i den kommercielle, herunder Nike + Running, Zepp Golf, Wahoo Fitness, Sprint Timer, MiCoach og HealthMate. De fleste af de viste apps fungerer fint uden ekstra hardware ved at bruge de indbyggede funktioner i iPhone, som ombord GPS til at spore placering og afstande og accelerometeret til måling af bevægelser.

Den kommercielle er lydsporet til en sang fra 1960'erne, kaldet Chicken Fat, eller "The Youth Fitness Song", af Robert Preston, som tilsyneladende blev distribueret i et forsøg på at få børn til at udøve.

Timing for den kommercielle er noget interessant, fordi det kører måneder før udgivelsen af ​​iOS 8, som vil omfatte den indfødte Health app, der kan fungere som datahub til forskellige fitness- og sundhedsstatistikker.