Glem din plastik, den nye iPhone bliver en digital tegnebog

IPhone vil snart fungere som en ægte mobilpung, der arbejder med Visa, MasterCard eller et American Express-kort, og i stand til at foretage sikre mobilbetalinger uden at piske ud på dit gammeldags plastkort, ifølge en ny rapport fra Bloomberg.


Nærmere bestemt siger Bloomberg, at Apple har indgået partnerskaber med større betalingsnetværk, banker og detailhandlere for at give den nye iPhone mulighed for at fungere som en digital tegnebog og foretage trådløse betalinger. NFC og Touch ID vil spille kritiske teknologiske roller i funktionaliteten, ifølge rapporten:

"Den nye iPhone vil gøre mobilbetalingen nemmere ved at inkludere en nærliggende kommunikationschip for første gang, sagde personen. Denne fremgang sammen med Touch ID, en fingerprint anerkendelseslæser, der debuterede på den nyeste iPhone, vil give forbrugerne mulighed for sikkert at betale for varer i en butik med et fingerhåndtryk. "

Digital-wallet-funktionen vil næsten helt sikkert være begrænset til de nye iPhone-modeller på grund af nødvendigheden af ​​NFC (Near Field Communication) -chip.

Det er ukendt, hvis betalingsinitiativet vil blive samlet som en del af den eksisterende iOS Passbook-app eller være dens egen unikke applikation. Formentlig vil den kommende Apple bærbare enhed også tjene til at foretage mobile betalinger også.

Apple forventes at afsløre betalingsplatformen, iWatch og iPhone 6, ved den planlagte 9 september-begivenhed.