Sådan finder du et produkt efter stregkodenumre

Stregkoder er universelle numeriske koder, der gør det muligt for producenter, detailhandlere og forbrugere at identificere et bestemt produkt. Tidligere blev stregkoder generelt kun brugt af detailhandlere, men med stigningen på Internettet kan forbrugerne nu lettere få adgang til stregkodeoplysninger fra deres hjemmecomputere. Hvis du har en vare uden etiketter men en stregkode, kan du ved hjælp af stregkodefindere bestemme det nøjagtige navn på produktet og producenten, der oprettede det.

Identifikation af varen gennem en database

Naviger din webbrowser til et af de mange websteder, der slår produkter op efter deres Universal Product Code (UPC) cifre. Der er flere sider, der tilbyder denne service gratis.

Indtast stregkoden for det pågældende produkt i søgefeltet på UPC finder webstedet. Hvert websted er lidt anderledes, men de fleste kræver, at hvert nummer fra venstre til højre skal indtastes for at få det rigtige produkt.

Tryk på søgeknappen. Denne handling skal føre dig til en ny skærm, der enten viser produktnavnet og producenten eller forklarer, at UPC ikke kunne identificeres. Hvis dette sker, skal du kontrollere, at du placerer de korrekte tal i rækkefølge i søgefeltet. Hvis du stadig ikke kan få resultater, er alternativet at bruge en søgemaskine.

Identifikation af varen gennem en søgemaskine

Naviger din wWeb-browser til et velrenommeret websted med søgemaskiner. De mere populære motorer giver sandsynligvis bedre søgeresultater.

Indtast UPC-numrene i søgefeltet. Nummeret skal skrives fra venstre mod højre nøjagtigt, som det vises under stregkoden.

Tryk på søgeknappen. Din søgning kan give resultater fra producenten selv eller et websted, der sælger varen. Dette alternativ dækker andre websteder, der muligvis indeholder UPC i tekst.