Forståelse "iPhone synkroniseres med et andet iTunes-bibliotek. Vil du slette denne iPhone og synkronisere med denne iTunes-bibliotek "Besked

En af de mest skræmmende iTunes-meddelelser, som en iPhone, iPad eller iPod-bruger måtte se, når de forbinder en enhed til en computer, er "iPhone (Navn) synkroniseret med et andet iTunes-bibliotek på (Computer). Vil du slette denne iPhone og synkronisere med denne iTunes Library? " Besked, som giver dig to muligheder, Annuller eller" Slet og synkroniser "- det lyder som om du vil slette alt på iPhone eller iPod touch helt rigtigt? Nå, det virker ikke helt sådan.

Lad os undersøge denne iTunes-advarselsmeddelelse og forstå, hvad det betyder, og hvad den resulterende "Erase and Sync" -handling faktisk gør.


Hvis der er nogen usikkerhed, er den komplette iTunes-besked, du vil se, dette:

"IPhone (Navn) synkroniseres med et andet iTunes-bibliotek på (Computer). Vil du slette denne iPhone og synkronisere med dette iTunes-bibliotek?

En iPhone kan synkroniseres med kun et iTunes-bibliotek ad gangen. Sletning og synkronisering erstatter indholdet af denne iPhone med indholdet af dette iTunes-bibliotek. "

Naturligvis fokuserer vi på iPhone, men du kan erstatte iPhone med iPod touch eller iPad, forudsat at de er de enheder, der er i brug.

Hvad det lyder som: Slet alt på hele enheden

Meddelelsen er skræmmende, og det lyder som om du trykker på "Slet og synkroniser", at hele din iPhone, iPad eller iPod touch bliver slettet, ikke? Ja det er sådan, det læser, og hvordan det lyder, hvilket gør dette til en skræmmende besked til at se i iTunes ... men den gode nyhed er, at det her er den mest dårligt formulerede iTunes-besked, du nogensinde vil se, fordi du klikker på "Slet og synkroniser" slet ikke slette iPhone, det fjerner bare iTunes-indholdet fra den pågældende iPhone. Den udvidede dialogtekst er en slags hints på det, men det er virkelig ikke klart nok, og knappen er "Slet", hvilket sandsynligvis inspirerer til en million sikkerhedskopier.

Giver det mening? Hvis du klikker på "Slet og synkroniser", fjernes kun iTunes-indholdet på enheden og slettes, ikke noget andet på enheden.

Hvad det egentlig betyder: Slet kun iTunes-medierne, intet andet bliver slettet

Hvis du f.eks. Har et stort musikbibliotek på iPhone og klikker på knappen Slet og synkroniseres, vil musikbiblioteket straks forsvinde, men alle dine kontakter, fotos, apps, tilpasninger og andre medier forbliver uberørte på iPhone. Kun musik og iTunes indhold vil forsvinde. Det betyder, at hele det store musikbibliotek vil forsvinde, men intet andet vil.

For eksempel her er hvad der sker, hvis du tilslutter en iPhone til en ny computer, der er blevet synkroniseret med en anden computer:

Hvis du klikker på den skræmmende "Slet og synkroniser" -knap fjerner du musikbiblioteket og iTunes-indholdet, men intet andet, som det ses i iTunes-lagringsbjælken for denne enhed:

Som du kan se i skærmbillederne, er der mange GB fotos og andre data på enheden, hvoraf ingen er blevet rørt på trods af at du klikker på den frygtede "Slet og synkroniser" -knap. Endnu engang fjernes kun iTunes-relaterede medier fra det gamle iTunes-bibliotek. Det betyder, at hvis du havde en masse sange fra en gammel computer på denne enhed, bliver de fjernet. En måde omkring dette scenario er at kopiere musikken fra iPhone, iPod eller iPad til computeren først ved hjælp af et tredjeparts værktøj, importere det pågældende bibliotek til iTunes, og brug derefter "Slet og synkroniser" som beskrevet ovenfor. En anden mulighed er at kopiere synkroniseringsdata for at kunne synkronisere iTunes uden at miste noget.

Prøv det selv, du får samme effekt. Hvis du stadig er bekymret for det, hvilket er forståeligt, da ingen rent faktisk vil slette alle deres ting bare for at synkronisere iTunes, skal du først sikkerhedskopiere din iPhone, iPad eller iPod touch først.

Du får vist denne besked, hvis du nogensinde har konfigureret en iPhone på en anden computer og forsøgt at oprette forbindelse til en anden. Du vil også se denne besked, hvis du har gendannet en ny iPhone eller iPad fra en ældre sikkerhedskopi, der engang blev synkroniseret med en anden computer, og forsøgte at oprette forbindelse til en anden computer med iTunes.

Denne besked er formuleret på denne måde, så længe iTunes har synkroniseret med enheder, men det bør virkelig præciseres, at det ikke lyder som skræmmende.

Hvis du rent faktisk ønsker at nulstille en iPhone tilbage til fabriksindstillingerne og fjerne alt fra det, kan du også gøre det med disse instruktioner.