iMac Graphics Update Fixes Crashes fra JPEG visning i OS X Yosemite

For nogle iMac-brugere, der kører OS X 10.10.3 (selv efter supplerende opdatering 1), er der en softwareopdatering til rådighed, der har til formål at løse en ejendommelig fejl, der forårsagede, at mange iMac'er stopper eller kolliderer, når de ser JPEG-billedfiler i Mac Finder eller Preview-appen .


Specifikke hardware, der er påvirket af JPG billedbilledet, er tre forskellige nyere iMac-modeller, herunder Retina 27 "iMac og de to tidligere iMac-modeller.

  • iMac (Retina 5K, 27-tommer, sene 2014)
  • iMac (21, 5-tommer, sene 2013)
  • iMac (27-tommer, sene 2013)

Udgivelsesnumre, der ledsager iMac-opdateringen, forklarer problemet:

Hvis du bruger OS X Yosemite v10.10.3 og en af ​​følgende iMac-modeller, kan visning af visse meget store JPEG (.jpg) billeder i Finder eller Preview forårsage, at din iMac kort stopper med at reagere, vise en sort skærm og genstart til en besked, at din computer genstartes på grund af et problem.

iMac-brugere kan få opdateringen fra Mac App Store, eller hente opdateringen fra Apple her.

En genstart er nødvendig for at fuldføre installationen. Det anbefales at sikkerhedskopiere en Mac, før du installerer systemprogrammer.

Ikke-relateret til denne opdatering, men relevant for Finder-problemer, har nogle andre Mac-brugere oplevet problemer med Finder i OS X 10.10.3. Fyldning af filer og mapper i ekstremt langsom tempo, hvilket kan løses ved at slette cache-filer som beskrevet her. Derudover har nogle andre OS X Yosemite-brugere fundet Finder at være problematisk, hvilket typisk løses ved at slette Finder-plister og genstarte Mac'en.