Sådan oprettes en salgssteddatabase

En salgsdatabase indeholder de kunder, produkter og salg, der er etableret på dit websted. Brugere er i stand til at klikke på produkter, gennemgå produktoplysningerne og købe produktet fra dit websted. Al brugerens information gemmes i databasetabellerne ved hjælp af Structured Query Language (SQL). Du bruger dette sprog til at oprette din salgsdatabase. Det bruges også til at indsætte poster og hente dem til dit webindhold.

Trin 1

Opret din database. En grundlæggende salgsdatabase kan navngives alt. Databasenavnet bruges til at oprette forbindelse fra din applikation, så det er et krav til desktop- og websoftwareforbindelser. Følgende kode opretter din database:

Opret database point_of_sale

Trin 2

Opret dine borde. Tabellerne indeholder al information til dine kunder. Hver tabel er et "modul" i salgsdatabasen. For eksempel er en kundetabel det "modul", der indeholder al kundeinformation. Følgende kode viser dig, hvordan du opretter en tabel til din database:

Opret TABEL-kunde (customer_id int, LastName varchar (30), FirstName varchar (30),)

Hver række i parentesen er en kolonne til din tabel. Gentag denne SQL-kommando for hver af dine salgstabeller.

Trin 3

Generer nogle data til dine tabeller. Når du tester din salgsdatabase, oprettes nogle testdata til brug til testning. Dette giver dig mulighed for at oprette et testmiljø, som er en integreret del af softwareudvikling. Følgende SQL-kommando indsætter nogle data i kundetabellen oprettet i trin to:

indsæt i kunde (customer_id, FirstName, LastName) værdier (1, 'James', 'Doe')

Test din nye database. Test af databasen sikrer, at der ikke er nogen SQL-kodefejl, før du forbinder den til dit websted eller din desktopapplikation. "Select" -erklæringen henter data fra en tabel, og den bruges ofte i din salgsdatabase til at sende data til brugere eller køre rapporter. Følgende kode tester dataene:

vælg * fra kunde

Denne erklæring henter data fra kundetabellen. Du kan også erstatte "kunde" med navnene på dine andre tabeller for at teste data.