Sådan foretages fejlfinding af "Buck Hunter"

"Big Buck Hunter" er titlen på en serie af førstepersons skydespil. Hver titel har forskellige dyr at jage og placeringer. Serien har et stort antal, og nationale turneringer er populære blandt fans af "Big Buck Hunter". Den mest populære platform til spil i "Big Buck Hunter" -serien er arkadekonsoller. Som med mange elektroniske arkadespil kan du støde på nogle problemer.

Problemer med billede og lyd

Find ud af, om din arkadekonsoles skærm ikke har noget billede, et krypteret billede, om farverne er vasket ud eller andre problemer med synsaspektet i spillet.

Sørg for, at SW-5-switche er i de rigtige positioner, at strømforsyningskablet er installeret korrekt, og at der er gode forbindelser fra kortets videoudgange til skærmens videoindgange. Kontroller, om videokortkablet er tilsluttet hovedkortet. Hvis ingen af ​​disse løser problemet med ikke at have et billede, skal du køre en opstartstest ved at holde "Start" -knappen under opstart. Hold øje med LED-status 1 og en flashkode, og kontroller alle harddiskforbindelser.

Kontroller synkroniseringsforbindelsen, hvis billedet er krypteret, og kontroller kabelforbindelserne, hvis farverne på skærmen er vasket ud. Justering af konsolens skærm kan også hjælpe med at rette problemer med billedet.

Kontroller højttalertilslutningerne, hvis konsollen ikke har nogen lyd. Hvis højttalerne er tilsluttet korrekt, og der stadig ikke er nogen lyd, skal du kontrollere, om der er +12 VDC-strøm på kortet og lydstyrkeindstillingen i afsnittet "Operatørjusterbar" i operatørtilstand.

Problemer med pistoler

Kontroller, om pistolen ikke genkendes af arkadekonsollen ved at inspicere forbindelserne. Hvis pistolen stadig ikke genkendes, skal den muligvis udskiftes.

Rengør monitoren og pistolen, hvis den ikke rammer mål. Brug ikke rengøringsvæsker i nærheden af ​​pistolens tønde. Blænding eller overdreven belysning kan også medføre, at pistolen ikke rammer målene korrekt. Juster arkadekonsolens position for at fjerne dette problem.

Brug spilsoftwaren til at justere kalibreringen af ​​pistolen, hvis den stadig ikke rammer målene korrekt.

Tips

Der er mange "Big Buck Hunter" -konsoller; din model kan være opsat anderledes. Tjek din driftsvejledning, hvis nogle fejlfindingstips ikke fungerer.