Sådan bruges husledninger til en internetnetværksforbindelse

Relativt nyt i computernetværkets verden er powerline-netværkssæt og adaptere let tilgængelige og fungerer på de fleste eksisterende elektriske kredsløb i dit hjem eller kontor. På grund af dets umodenhed som teknologi er der tre standarder. Leverandører såsom Linksys, Netgear og Belkin fremstiller HomePlug AV-enheder, D-Link og Netgear bygger UPA-enheder, og Panasonic driver HD-PLC-standarden.

Trin 1

Køb et powerline-netværkssæt, der indeholder mindst to powerline-stationer eller kasser. Du må ikke blande og matche powerline-netværksudstyr. Hvis du f.eks. Køber et Brand X-startsæt og ønsker at tilføje en ekstra station, skal du købe en anden Brand X-kraftboks eller -station. Køb af udstyr fremstillet af det samme mærke minimerer problemer med ydeevne og inkompatibilitet.

Trin 2

Indsæt et Ethernet- eller RJ45-kabel i en af ​​de åbne LAN-porte på din router. Sæt den anden ende af kablet i en af ​​dine kraftliniestationer.

Trin 3

Sæt kraftstationen direkte i stikkontakten. Sæt ikke strømledningsboksen i en overspændingsbeskytter.

Trin 4

Indsæt et andet Ethernet-kabel i porten på den anden strømforsyningsboks. Sæt kassen i en ledig stikkontakt andetsteds i dit hus.

Trin 5

Indsæt den anden ende af Ethernet-kablet i din computer eller anden ethernet-aktiveret enhed.

Gentag denne proces for hver kraftstation, du ejer.