Se, hvad Twitter siger om ethvert emne med Siri

Twitter har længe haft integration i iOS og OS X, fra at kunne sende nye tweets eller dele forskellige ting gennem tjenesten, men Siri bliver endnu mere tweet-glad i de nyeste versioner af iOS. Ved hjælp af nogle få enkle kommandoer kan du kontrollere hoard konsensus om ethvert emne ved bare at spørge Siri. Der er et par måder at bruge dette på, men for at få de bedste resultater, vil du være temmelig specifik i dine anmodninger.

Før du begynder, skal du naturligvis have en Twitter-konto og en version af iOS, der understøtter Siri. Hvis du ikke har Twitter endnu, kan du oprette en ny konto i Indstillinger> Twitter (glem ikke at følge os også). Når du er kvadret væk med Twitter, så er det sådan, hvordan du kan få nældefebernes tanker om noget, du er interesseret i:

  1. Indkald Siri som sædvanlig ved at holde Home-knappen nede
  2. Spørg om et emne at søge efter ved hjælp af følgende sprogstile:
    • Hvad siger folk om (emne) på Twitter?
    • Hvad er der på Twitter om (emne)?

Siri vil svare med 10 tweets om det emne, du ønskede, typisk at vælge fra populære konti eller vælge populære tweets, der er blevet retweetet mange gange. Du kan rulle gennem listen for at se dem alle, eller tryk på en tweet for at åbne den specifikt.

Regelmæssige Twitter-brugere vil sandsynligvis straks se nytteværdien her, men hvis du ikke er meget af en Twitter-forbruger, kan du ikke finde værdien med det samme, i hvert fald indtil du selv prøver det selv. For nogle emner, der er for brede, må du ikke forvente at finde noget, der er værd i den store lyd fra tweets, men for specifikke emner eller forespørgsler kan du finde værdifulde op til datooplysninger om næsten alt.

Her er nogle eksempler på specificitet for at forbedre svarene væsentligt:

  • Spørg "hvad er der på Twitter om 49ers", ikke "hvad er der på Twitter om sport"
  • Spørg "hvad er der på Twitter om polar hvirvel", ikke "hvad er der på Twitter om vejret"
  • Prøv "hvad er der på Twitter om Angela Merkel", ikke "hvad er der på Twitter om den tyske dame, der gik på ski"

At være specifik er vigtig. Fordi populære tweets er overflade, kan du finde nogle parodi konti eller humor kastet i resultaterne, men det er ikke bevidst sjovt, som nogle specifikke forespørgsler kan være. Ikke desto mindre kan du på grund af den generelle twitter-støj måske behandle nogle tweets med skepsis, indtil du kan bekræfte, om de er ægte eller ej (for eksempel "The Fake ESPN" tweets hilarious falske sportsnyheder, der måske lyder svagt troværdige, mens " ESPN "er den aktuelle sportsnyhedstjeneste).

Dette synes at være en ny funktion tilføjet til Siri med iOS 7, da den ikke vises i den generelle kommandoliste.