Sådan slaver du en bærbar harddisk

Hvis bundkortet eller andre hovedkomponenter fejler på din bærbare computer, bliver de data, du har gemt på din harddisk, pludselig ulæselige. Heldigvis kan du slave din bærbare harddisk ved at slutte den til USB-drevet på din stationære computer eller endda på en anden bærbar computer. Alt hvad du behøver for at slave din bærbare harddisk er en simpel harddiskafskærmning og en fungerende computer. Ved at slave på det bærbare drev kan du gendanne dine filer og kopiere dem til den primære harddisk på din stationære computer eller til en backupenhed eller ekstern harddisk.

Trin 1

Luk din bærbare computer, og fjern netledningen. Vend den bærbare computer og fjern skruerne, der holder harddisken på plads. Harddisken er generelt placeret i bunden af ​​den bærbare computer på den modsatte side af cd-rom- eller dvd-drevet. Den nemmeste måde at finde den på er at finde cd-rom- eller dvd-bakken og spore en linje til den modsatte side af den bærbare computer.

Trin 2

Tag fat i harddisken ved frontrammen og træk den ud af den bærbare computer. Sæt harddiskkablet på kabinettet til den bærbare computer til stikket på harddisken.

Trin 3

Tilslut USB-ledningen fra kabinettet til den bærbare computer til en ledig USB-port på en fungerende stationær eller bærbar computer. Tænd tænd / sluk-knappen på harddiskens kabinet.

Trin 4

Log på din arbejdscomputer og højreklik på knappen "Start". Vælg "Udforsk", og find det drevbogstav, der er tildelt den slavede harddisk. Afhængigt af hvor mange harddiske du har på din hovedcomputer, kan dette være "D", "E" eller "F" dyk.

Klik på plustegnet ved siden af ​​det slaverede harddiskbogstav, og gennemse filerne og mapperne. Højreklik på de mapper og filer, du vil sikkerhedskopiere, og vælg derefter "Kopiér". Naviger til den mappe, hvor du vil gemme filerne, højreklik derefter og vælg "Sæt ind".