Sådan bliver du en betatester og får gratis ting

Elementer, du har brug for

  • Computer

  • Internetadgang

  • Playtest registrering

  • SheSpeaks.com registrering

  • Registrering af Bzz Agent

  • Ansøg om testprodukter til fantastiske produkter

  • House Party registrering

Betatestere er enkeltpersoner, der prøver nyoprettede eller opdaterede produkter, inden de frigives af virksomheder til offentligheden. Som betatester vil dit job være at give feedback om, hvor godt et bestemt produkt fungerer, og at identificere styrker og svagheder, så produktet kan ændres, moderniseres eller korrigeres. I de fleste tilfælde gives der ingen monetær kompensation. Du er dog i stand til i mange tilfælde at modtage gratis produkter til at acceptere at udføre betatest.

Tilmeld dig Microsoft Playtest. De søger testere til at spille og tilbyde meninger om nye Xbox-, Xbox 360- og pc-spil. Du skal først tilmelde dig og give oplysninger om, hvilke slags spilgenrer du bedst kan lide at spille. Dine oplysninger bliver derefter sat i en database. Når en spilundersøgelse, der matcher dine kriterier, kommer op, bliver du kontaktet. Hvis du vælges til en bestemt undersøgelse, får du placeringen af ​​undersøgelsen. Du vil blive belønnet med gratis software. Mens alle aldre er velkomne til at deltage, skal børn på 12 år og derunder have en forælder, der tilmelder sig på deres vegne og giver underskrevet samtykke inden for en måned efter tilmelding. Du er begrænset til maksimal deltagelse i en undersøgelse hvert par måneder. Mens de fleste test er i Seattle-området, tilbyder Microsoft Playtest også nogle muligheder for dem, der bor i andre områder af landet.

Test produkter og give et kvindeligt synspunkt på dem. Når du tilmelder dig som medlem af She Speaks, indtastes du i en stor database for at teste produkter. Du er nødt til at tage en indledende undersøgelse for at bestemme dine interesser og hobbyer for at matche dig med de bedste produkter. Når de har fundet individuelle produkter, der passer til dine interesser, opfordrer de dig til at prøve dem, sende dem ud, så du kan prøve gratis og beholde, hvis du er enig, og sende dig en undersøgelse for at få din mening.

Tilmeld dig Bzzagent. Tilmeld dig gratis og få muligheden for at prøve gratis nye produktprøver, og spred derefter ordet om produkter, du kan lide.

Ansøg om at blive en produkttester for AmazingProducts. De søger enkeltpersoner til at prøve nye Som set på tv-apparater til hjemmet og haven og tilbyder ærlig feedback på, hvad du finder både positivt og negativt ved produkterne. Når du har ansøgt, vil du blive kontaktet via e-mail med en anmodning om at give en 500-ord produktanmeldelse. Hvis du er godkendt, skal du vente på at blive tilfældigt valgt til at teste produkter.

Overvej at tilmelde dig House Party. Målet er at afholde en valgt husfest for venner og familiemedlemmer eller begge dele. Alt hvad du skal gøre er at udvide en invitation til at komme over og se på nogle specifikke nye produkter fra virksomheder som Hasbro, McDonald's, Gerber, Kraft Foods og mere. Se kommende festbegivenheder på deres hjemmeside for de fester, du vil være vært for. Du får gratis festfavør, mad og produkter sendt til dig.

Tips

Vær ærlig og følg det, der kræves af dig for at modtage gratis produkter.

Advarsler

Vær forsigtig, hvis en beta-testmulighed beder dig om at betale et gebyr for at deltage.