Sådan slettes gemte håndskrevne meddelelser fra iOS-meddelelser

Funktionen Handskrevne beskeder i iOS er sjov og kan bruges til at skrive en note eller tegne en hurtig lille skitse, men efter at du har sendt håndskrevne beskeder fra en iPhone eller iPad, finder du skissen gemmes i et lille panel ved bunden af ​​håndskrevne meddelelsesskærmbilledet. Hvis du vil fjerne en nylig håndskrevet note, så den ikke længere vises i miniaturerpanelet for hurtig afsendelse, viser vi dig, hvordan du hurtigt kan gøre det fra iOS Messages-appen.

Sådan slettes en nylig håndskrevet besked fra hurtigadgangspanelet i iOS-meddelelser

  1. Fra meddelelsen App åbner du enhver meddelelsestråd som sædvanlig og roterer iPhone til siden for at få adgang til håndskrevne meddelelsestilstand som normalt (eller på en iPad, tryk på håndskriftsknappen)
  2. Nu skal du trykke og holde på en håndskrevet besked-miniature, indtil du ser dem jiggle med knappen (X), og tryk derefter på knappen (X), der er lagt på en håndskrevet note for at slette den fra miniaturelisten
  3. Gentag med andre håndskrevne meddelelser som ønsket

Du kan rydde alle standard håndskrevne meddelelser på denne måde såvel som håndskrevne noter eller skribter, som du har oprettet og sendt.

Tap-og-hold-til-sletning-metoden bruges meget i hele iOS, du vil sandsynligvis genkende gestus som det samme som det, der bruges til at slette en app hurtigt og fjerne standard apps fra iOS-startskærmen, samt fjerne klistermærke pakker og apps fra meddelelser også.