IOS 10.0.3 opdatering til iPhone 7 og iPhone 7 Plus tilgængelig

Apple har udgivet iOS 10.0.3 til iPhone 7 og iPhone 7 Plus brugere. Den lille opdatering, der ankommer som bygg 14A551, indeholder en fejlrettelse til løsning af mulige problemer med mobilforbindelse.

De korte udgivelsesnotater, der følger med iOS 10.0.3-opdateringen, angiver udgivelsen "reparerer fejl, herunder et problem, hvor nogle brugere midlertidigt kan miste mobilforbindelse." Dette ser ud til at afhjælpe nogle rapporterede problemer med bestemte mobilnetværk, alt fra frafaldne opkald til en manglende evne til at opretholde en LTE-forbindelse. Hvis du har oplevet sådanne problemer med en iPhone 7 eller iPhone 7 Plus, bør opdatering til iOS 10.0.3 hjælpe.

Opdatering til iOS 10.0.3

iPhone 7 og iPhone 7 Plus ejere kan downloade den seneste iOS 10.0.3 fejlrettelsesopdatering nu fra softwareopdateringsmekanismen i Indstillinger-appen eller via iTunes.

Som altid skal du sikkerhedskopiere din iPhone, før du opdaterer systemsoftwaren. Sikkerhedskopiering til iCloud eller iTunes, eller begge dele, anbefales kraftigt.

iOS 10.0.3 IPSW Download Links

For dem, der foretrækker at bruge IPSW firmware-filer til at opdatere en enhed, kan du downloade den relevante iOS 10.0.3

  • iPhone 7 (9, 1)
  • iPhone 7 Plus (9, 2)

Mens iOS 10.0.3 kun er tilgængelig til iPhone 7 og iPhone 7 Plus-enheder, vil en bredere softwareopdatering, der er versioneret som iOS 10.1, sandsynligvis blive frigivet i de kommende uger. I øjeblikket i beta-udviklingsfaser indeholder iOS 10.1-opdateringen portrætfunktionen til iPhone 7 Plus-brugere sammen med nogle mindre funktionsjusteringer og en række andre fejlrettelser til iOS 10.