Sådan oprettes et websted med Python

Websteder er alle kodet i Hypertext Markup Language (HTML), normalt med Cascading Style Sheets (CSS) for at hjælpe med designet. De fleste websteder kræver dog en slags skabelonsystem. Da næsten alle sider på et websted har det samme layout, er disse skabelonsystemer nemme måder at tilføje yderligere websteder uden at skulle kopiere hele HTML-filer. Det tillader også en ændring af skabelonen for at påvirke hele hjemmesiden. Python er et programmeringssprog, der giver dig mulighed for at oprette skabeloner.

Trin 1

Find en webstedshost med Python-aktiveret hosting. De fleste værter aktiverer ikke Python som standard, så det er vigtigt at finde en, der tillader det, hvis du er interesseret i at oprette websteder med Python.

Trin 2

Lær hvordan du programmerer i Python. Python-programmeringssprogets officielle hjemmeside, der er linket til i referencerne, har god dokumentation for dette. Python i sig selv er et kommandolinjedrevet sprog. Det betyder, at det vil kræve yderligere biblioteker for at oprette et websted. Django er det bedste bibliotek til at gøre dette. Når du har et godt greb om Python, skal du begynde at lære at bruge Django-biblioteket.

Trin 3

Opret et Django-projekt til dit websted. Django giver dig mulighed for at designe webstedskoden ved hjælp af HTML og CSS, samtidig med at Python-programmeringen holdes adskilt. Dette hjælper med at foretage ændringer i webstedets udseende uden at påvirke, hvordan det kører.

Upload din kode til din vært og besøg dit websted. Hvis der ikke er fejl i din kode, vil du se det websted, du byggede ved hjælp af HTML og CSS. Python giver dig mulighed for at tilføje variabler og kode direkte i HTML og oprette dynamiske websider. Dette er grundlæggende elementer, der er nødvendige for et stort websted.