Git GUI til Mac: Gitbox

Gitbox er en smuk flot GUI til Git version styringssystemet. Alle de funktioner, du kan forvente, er der: Se hurtigt filialer, historie, arbejdsstatistatus, og gør det nemt at forpligte, trække, fusionere og skubbe filer med minimal indsats. Jeg brugte først Gitbox som en Preview-version for et stykke tid siden og nød det, du skal bruge både Xcode og Git installeret for at kunne køre appen selv.

Her er hvad Gitbox-udvikleren lister som funktionerne:

Tjek alt. Du kan tjekke en lokal filial, tag og endda en fjernfilial med en enkelt dropdown-knap. Fra nu af behøver du ikke at huske den obskure gren-tracking-kommando eller redigere .git / config. Vælg fjernfilialen, skriv et lokalt navn for det, og du er færdig.

Opdateret. Gitbox opdaterer arbejdskatalogstatus hver gang du fokuserer vinduet. Når den i baggrunden henter den periodisk data fra den valgte fjerntliggende gren og viser ubemærket forpligtelser i historien. Status for arbejdskataloget, lokale og fjerntliggende grene er altid opdateret.

Rig historie. Historien viser alle forpligter på både lokale og fjerntliggende grene. Ikke-pushede forpligtelser er grønne. Ikke-trukket forbud er grå. Du kan også vælge en anden lokal filial i en "Fjern filial" -menu for at fusionere den til den aktuelle.

Ren design. Der er ingen paletter eller yderligere vinduer, der ruter skærmen. Dit depot passer fint ind i et enkelt vindue med et par knapper. Brug hovedmenuen til sjældne operationer, f.eks. Tilføjelse af en ny depotwebadresse eller ændring af stashing away.

Super hurtig. Vi elsker alle kommandolinjen for hastigheden. Men det er ikke meget smart. Sig, du flytter en fil fra en mappe til en anden: i terminalen skal du "git rm" den gamle sti (filen er væk, så ingen tab-afslutning) og "git add" den nye sti. Og det bliver en reel smerte, når du bliver ved med at omdøbe flere filer. Men i Gitbox du bare klikke på afkrydsningsfeltet. Status opdateres øjeblikkeligt, du behøver ikke at skrive "git status" igen.

Hvis du leder efter en Git GUi-klient til Mac OS X, skal du tjekke Gitbox.