Sådan brænder du en DVD på PowerDVD

PowerDVD Copy er et dvd-brændingssoftwareprogram, der giver dig mulighed for at oprette sikkerhedskopier af dvd'er på tomme eller omskrivbare dvd-diske. Oprettelse af en DVD-backup er nyttig, hvis den originale DVD går tabt, stjæles eller på anden måde er utilgængelig. Ud over DVD-kopifunktionen giver PowerDVD Copy dig også mulighed for at vælge hvilke titler på den originale DVD, du vil medtage på kopien. PowerDVD Copy bruger et sæt ligetil instruktioner til at kopiere en DVD og implementerer så lidt rod som muligt inden i selve programmet.

Trin 1

Åbn programmet "PowerDVD Copy". Klik på pil ned ud for "Kilde". Vælg hvor du vil kopiere DVD-dataene fra. Du skal kopiere dataene fra enten harddisken eller en DVD. Indsæt en DVD i dit DVD-drev, hvis du vil kopiere dataene fra en DVD.

Trin 2

Klik på knappen "Indstillinger". Klik på plustegnet ud for "DVD" -info i indholdsfeltet. Rul ned til "Titler". Klik på afkrydsningsfeltet ud for de titler, du ikke ønsker at medtage på DVD'en. Alle titler er inkluderet som standard, så ved at klikke på afkrydsningsfeltet fjernes markeringen af ​​dem. Klik på den grønne pil tilbage for at gå tilbage til hovedmenuen.

Trin 3

Klik på ikonet "Kopier". En boks åbnes og viser den aktuelle status for kopieringsprocessen. En meddelelse vises, når DVD'en er kopieret, og spørg dig, om du vil gemme de midlertidige filer. Klik på ja for at oprette en mappe til at gemme de midlertidige filer i eller klik på nej for at lukke meddelelsesboksen. Du kan bruge DVD-afspilningssoftware til at afspille de midlertidige filer.

Fjern den kopierede DVD fra dit diskdrev.