Sådan sættes "Min Info" Personlige Kontaktdetaljer på iPhone

Indstilling af din personlige information, adresse og kontaktoplysninger på en iPhone er vigtig, hvis du vil kunne gøre ting som at få anvisninger hjem eller til et andet sted hjemmefra, passende auto-fill detaljer, evnen til nemt at dele din adresse og kontakte detaljer med andre mennesker, og meget mere.

Måske er det ikke overraskende, at et fælles spørgsmål er " Hvordan ændrer jeg mine personlige oplysninger på iPhone? ", Og det er det, vi skal demonstrere her. Ja, de fleste iPhone-brugere har "My Info" -opsætningen korrekt på deres enheder, men mange andre gør det ikke, eller nogle kan bare ændre deres information eller indstille et andet kontaktkort som deres detaljer.

Først skal du have et selvidentificerende "My Info" kontaktkort

For at præcist indstille "Min Info" til dit personnavn, adresse, telefonnummer og andre kontaktoplysninger, skal du være sikker på at du har oprettet en kontaktkortidentitet for dig selv. Det ville være som at skabe en anden kontakt i appen "Kontakter", og hvis du ikke har gjort det endnu, kan du gøre et kort til dig selv:

  1. Åbn appen "Kontaktpersoner", hvis du ser dit navn og oplysninger øverst under "Mit kort", end du ikke behøver at oprette en ny kontakt (selvom du kan trykke på den for at kontrollere, at dine Mit kortoplysninger er præcis), ellers tryk på plus-knappen i hjørnet
  2. Tilføj dit navn, adresse, email, telefonnummer og andre nyttige oplysninger som sædvanlig, og tryk på "Udført" for at fuldføre

Du kan også redigere et eksisterende kontaktkort for dig selv ved at trykke på dit navn i kontaktpersonens app og derefter trykke på "Rediger" og tilføje i de relevante detaljer som adresse til hjemmet.

Sådan indstilles eller ændres "Min info" Kontaktoplysninger til dig selv på iPhone

Når du har et selvidentificerende kontaktkort, kan du nemt indstille det til iPhone.

  1. Åbn appen "Indstillinger" på iPhone, og gå til "Mail, Contacts, Calendars"
  2. Rul ned til Kontakter sektionen, og tryk derefter på "Min info"
  3. Vælg dit personlige kontaktkort, der identificerer dig selv og indeholder dine kontakt- og adresseoplysninger ved at trykke på den
  4. Afslut fra indstillinger som normalt

Nu er dine personlige kontaktoplysninger indstillet til dig på iPhone (og ja det virker ens på iPad og iPod touch). Dette kan til enhver tid ændres, så hvis dit kontaktkort ændrer sig, eller du giver iPhone til din partner eller barn, er det nemt at holde alt andet det samme, hvis det er nødvendigt, og bare ændre kontaktoplysningerne.

Du kan også ændre adressen, navnet og andre oplysninger, når som helst ved at gå gennem appen 'Kontakter' som beskrevet i første del af denne artikel.

Nu ved din iPhone, hvem du er, og hvor du bor, hvilket er præcis det, du har brug for, hvis du vil kunne gøre ting som at fortælle Siri at give dig stemmevejledning hjem eller hjemmefra til andre steder eller dele din hjemmeadresse med en anden, og meget mere.