Ny iPad Air Commercial fokuserer på kreativitet: "Din Vers Anthem" [Video]

Apple er begyndt at køre en ny iPad Air TV-reklame, der fokuserer på kreative potentialers udstyr, med titlen "Your Vers Anthem". Et stort udvalg af smukke og provokerende billeder fra hele verden vises, mens en voiceover fra Robin Williams spiller i baggrunden, med henvisning fra en scene i 1989-filmen Dead Poet's Society. Du kan se den fulde annonce, der er indlejret nedenfor:

Den fulde tekst af den kommercielle er transkriberet nedenfor, takket være Re / Code:

Vi læser ikke og skriver poesi, fordi det er sødt. Vi læser og skriver poesi, fordi vi er medlemmer af menneskeheden. Og menneskeheden er fyldt med lidenskab. Og medicin, lov, forretning, ingeniørarbejde - det er ædle sysler og nødvendige for at opretholde livet. Men poesi, skønhed, romantik, kærlighed - det er det vi holder os til live for.

At citere fra Whitman,

"O mig, O livet af spørgsmålene i disse tilbagevendende. Af de ubarmhjertiges endeløse tog. Af byer fyldt med de dumme. Hvad er godt blandt disse, O mig, O liv? Svar: at du er her. At livet eksisterer og identitet. At det magtfulde spil fortsætter, og du kan bidrage med et vers. "

"At det magtfulde spil fortsætter, og du kan bidrage med et vers."

Hvad vil dit vers være?

Mere seriøs end nogle af Apples andre nylige tv-spots, er annoncen inspirerende og effektiv, ledsaget af en lige så fascinerende Din Vers-hjemmeside på Apple.com, der indeholder mange historier om at bruge en iPad til en bred vifte af professionelle og kreative formål.

Den kommercielle første løb i løbet af NFL 49ers vs Panthers playoff spil, og vil sandsynligvis blive sendt meget fra nu af.