Sådan stråler du billeder mellem iOS-enheder ved hjælp af iPhoto

iPhoto til iOS har en fantastisk funktion, der giver dig mulighed for trådløst at stråle billeder fra en iOS-enhed til en anden. Det betyder, at hvis du redigerer et foto på en iPad, kan du straks sende det til en iPhone og omvendt uden at have forladt det app.

  1. Start iPhoto på begge iOS-enheder
  2. Tryk på tandhjulsikonet nederst til højre og tryk på for at tænde Trådløs stråling
  3. Tryk nu på det foto eller billedalbum, du vil stråle, tryk på pilikonet øverst på skærmen og vælg "Beam"
  4. Bekræft billederne for trådløs stråling, tryk så på modtagerens iOS-enhed og tryk på "Beam Photos"
  5. Fra den modtagende iOS-enhed skal du trykke på "Ja" for at begynde at modtage de strålede fotos

Du skal bruge Location Services, der er aktiveret til at bruge strålende med iPhoto. Dette er normalt aktiveret som standard, men kan tændes hurtigt gennem generelle iOS-indstillinger> Placeringstjenester.

iPhoto er ikke den eneste måde at flytte billeder mellem iOS-enheder på, med iCloud-aktiveret og Photo Stream, vil billeder taget på en enhed automatisk blive vist på hver enhed med samme iCloud-konto, og billeder kan også sendes via iMessage eller en gruppe af billeder kan sendes med e-mail. De sidstnævnte to muligheder fungerer også for at sende billeder mellem iOS og OS X, men helst vil en fremtidig version af iPhoto til Mac inkludere den samme stråleindstilling.

Hvis du ikke har det, er iPhoto $ 5 på App Store og kommer som en universel app, hvilket betyder, at den samme version vil køre på alle kompatible iOS-enheder.