Sådan stopper du MacOS Beta-softwareopdateringer

Vil du forlade MacOS beta-programmet og stoppe med at få beta-softwareopdateringer på en Mac? Dette er en temmelig almindelig begivenhed for mange Mac-brugere, der enten oprindeligt sluttede sig til en beta og derefter senere nedgraderede. Mac-brugere, der havde beta-software, men nu vil være på den regelmæssige stabile softwareopdateringskanal eller endda for dem, der var nysgerrige om at installere macOS Mojave public beta men besluttede imod det.

Hvis du har kørt MacOS beta-adgangsværktøjet, er der installeret en macOS-beta-profil på Mac'en, hvilket betyder, at Mac'en fortsætter med at få beta-softwareopdateringer trykket på den, indtil den er blevet ændret.

Denne vejledning viser dig, hvordan du ændrer dine Mac-indstillinger, så computeren stopper med at få MacOS-betjeningssoftwareopdateringer.


Bemærk, at stoppe MacOS-beta-softwareopdateringerne, der vises på Mac, ikke er det samme som nedgradering. Hvis du stopper beta-softwareopdateringer, der vises på Mac'en, fjernes ikke nogen software, og den fjerner heller ikke beta-softwaren eller nedgraderes til et andet operativsystem. Hvis du vil nedgradere fra macOS Mojave beta kan du lære at gøre det her.

Sådan forlader MacOS Beta & Stop Kom på Beta-softwareopdateringer

Besluttet at du vil forlade MacOS beta og stoppe med at få MacOS beta software opdateringer? Her er hvad du skal gøre for at ændre indstillingerne for softwareopdatering:

  1. Gå til Apple-menuen og vælg "Systemindstillinger"
  2. Vælg "App Store" fra præferenceindstillingerne
  3. Se efter afsnittet af App Store-præferencer, der siger "Din computer er indstillet til at modtage beta-softwareopdateringer" og derefter klikke på knappen "Skift".
  4. På pop op-skærmen skal du klikke på "Vis ikke beta-softwareopdateringer"
  5. Afslut fra Systemindstillinger, når du er færdig

Når du har foretaget denne ændring, vises fremtidige betaopdateringer til MacOS-systemsoftwaren ikke længere på Mac'en, og i stedet vises kun endelige builds af MacOS-systemsoftware som softwareopdateringer.

Bemærk, at denne indstilling ikke vil blive synlig som standard på en Mac, medmindre betaprofilen er installeret til at begynde med, enten gennem de offentlige beta eller udvikler beta-testprogrammer til Mac OS.

Som nævnt før, men det er vigtigt at gentage; Hvis du stopper beta-software fra at blive vist på Mac'en, fjernes ikke beta-softwaren. Det vender ikke softwareversionen eller noget andet tilbage, for det skal du manuelt nedgradere fra macOS Mojave beta for at vende tilbage til en tidligere MacOS-frigivelse bevaret fra en backup.

Sådan skifter du tilbage for at modtage Beta MacOS-softwareopdateringer igen

Du kan vende kurset, hvis du vil, og derefter vælge at modtage beta-opdateringer igen, hvis du beslutter dig for at gøre det.

Hvis du allerede har valgt at stoppe med at modtage beta-softwareopdateringer, skal du løbe gennem MacOS Beta Software Access Utility igen, enten downloadet fra Apple Developer Center eller Apple Public Beta-tilmeldingsstedet.

Hvis du kører MacOS Beta Access Utility, geninstalleres macOS beta-profilen og tillader beta-opdateringer at komme frem igen, enten via Mac App Store eller Software Update-systemets præferencepanel, afhængigt af versionen af ​​MacOS.