Sådan integreres QuickTime på Facebook

Når du integrerer en fil, gør du den til en del af en side, så dine besøgende har mulighed for at se og nyde dit arbejde. Overvej at integrere en QuickTime-fil på din Facebook-side for at forbedre dit indhold og underholde dine venner. QuickTime-filen kan indeholde alle typer medier, fra video til grafik. Brug værktøjerne på din Facebook-konto til at integrere dine QuickTime-medier på din Facebook-side i løbet af få minutter.

Trin 1

Log ind på din Facebook-konto.

Trin 2

Klik på linket "Hjem" eller "Profil" i øverste venstre hjørne for at få adgang til en af ​​disse sider. Hvis du klikker på linket "Profil", skal du klikke på fanen "Væg" øverst. Dit "Hjem" viser et nyhedsfeed, der indeholder alle de seneste opdateringer fra dine venner, mens "Profilen" er din personlige Facebook-side, som dine venner kan se.

Trin 3

Klik på tekstfeltet, der vises øverst på hver side, og klik derefter på knappen "Video", der automatisk vises nedenunder.

Trin 4

Klik på linket "Upload en video", og klik derefter på knappen "Vælg fil" for at vælge din QuickTime-video fra din computer. Klik på knappen "Del", når du er klar.

Trin 5

Læs servicevilkårene i det vindue, der vises, og klik derefter på knappen "Enig". Facebook tillader kun, at videoer, der er oprettet af dig eller dine venner, kan uploades.

Klik på knappen "Luk" for at færdiggøre tilføjelsen af ​​din QuickTime-fil, eller klik på knappen "Rediger video" for at indtaste oplysninger, f.eks. Titel og beskrivelse, til din video. Hvis du vælger "Rediger video", skal du klikke på knappen "Gem", når du er færdig. Din QuickTime-fil vises nu med en afspilningsknap på siden.