Kommunikationsudstyr brugt af Secret Service

Den amerikanske efterretningstjeneste bruger højteknologisk kommunikationsudstyr til at beskytte præsidenten for De Forenede Stater, hans familie, tidligere præsidenter eller andre højtstående embedsmænd. Ikke alt efterretningstjenestens udstyr er kendt af den civile sektor, men nogle stykker er blevet afsløret .

Trådløse prompter-kanaler

Secret Service-medlemmer kan nå hinanden gennem radiokommunikation, herunder walkie-talkies og andre trådløse radioenheder, såsom trådløse mikrofonsystemer. Disse enheder fungerer via trådløse prompter-kanaler, der bærer stemmer over hele området fra en sektor til en anden. Disse kan også bruges til at indhente oplysninger, som ikke er kendt af andre parter i samme nærhed, og overføre disse oplysninger til et primært kontaktpunkt.

Kablet / trådløs Mini In-Ear-modtager

I stedet for at bruge større enheder som walkie-talkies kan Secret Service-agenter bære in-ear-lytteenheder, der giver dem mulighed for at kommunikere med hinanden, både tale og lytte. En in-ear-enhed kan være trådløs; oftere har den en ledning, der går ned i agentens jakke, hvor en modtager forbinder eksternt til et centralt basepunkt.

Digital kryptering

Når Secret Service mener, at nogen kan manipulere med eller udnytte sin kommunikation, kan den bruge en digital krypteringstjeneste til at kryptere radiobølgelængderne til alle eksterne lyttere. Det forhindrer også optagelser af samtaler, der ikke er beregnet til offentligheden at høre.