Mac-opsætninger: Prince Khaled bin Alwaleeds Mac Office

Har du nogensinde spekuleret på, hvilken type Mac-opsætning en prins ville have? Dette er Prins Khaled bin Alwaweeds kontor i Saudi Royal Family, og hvis jeg skulle gætte, ville jeg sige, at det passer temmelig tæt på, hvad de fleste Mac-brugere drømopsætninger ville være. Dette er fyldt med fantastisk udstyr: Dual Apple Cinema Displays er tilsluttet en Mac Pro under skrivebordet. Disse skærme sidder ved siden af ​​en 27 "iMac, og så er der en MacBook Pro sammen med en ny MacBook Air 13 og MacBook Air 11 "og et par Apple tastaturer, en magisk trackpad, en iPhone 4 og en ny iPod Nano. Hængende over opsætningen er, hvad der ligner en CAD GXL2200 kardioid kondensator mikrofon med en stødramme. Hele denne opsætning er faktisk egnet til en prins!

Bortset fra at have en sød Mac opsætning, ser det ud som en anden fordel for at være en prins, at du kan få en hvid iPhone 4 lige nu:

Noget fortæller mig, at den hvide iPhone ikke kom fra Apple, medmindre selvfølgelig Apple nu pakker Xbox 360-spil ind med enhjørningsenheden ... men alvorligt, hvorfor vente på Spring 2011 hvide iPhone 4-udgivelsesdato, hvis du ikke gør det skal?

Tak til Adem Semir for hovedet på denne.