Sådan tilsluttes en pc til et tv med en Gigaware Converter

Internettet er blevet en enorm mediereserve, inklusive video. Websteder som YouTube, Veoh og Hulu giver dig mulighed for at se alt fra fulde tv-episoder til arkiverede film. Det eneste problem er, at du skal se dem på din computerskærm, hvilket måske ikke er praktisk for mange mennesker. For at kompensere kan du slutte en pc til et standard-tv, så længe du har en Gigaware-konverter.

Trin 1

Sæt Gigaware PC-til-TV-konverteren til din computer via USB-porten.

Trin 2

Tilslut konverteren til dit tv ved hjælp af S-video-, komposit- eller komponentforbindelser (afhængigt af hvilke indgange dit tv understøtter). Tænd for tv'et, og indstil indgangen til den tilsvarende forbindelse.

Trin 3

Tryk på og hold "Fn" -tasten nede på din computer, mens du trykker på output-til-ekstern-displaytasten. Se efter et billede på dit tastatur, der ligner et tv eller en skærm. Hvis du ikke har denne nøgle, kan du prøve trin 4.

Trin 4

Højreklik på skrivebordet, og vælg "Egenskaber" eller "Tilpas". Vælg "Skærm". Du skal se to skærme. Klik på knappen "Avancerede indstillinger" for at åbne din skærmkortmenu. Kig efter et kontrolpanel til dit grafikkort, og vælg "Opsæt flere skærme."

Vælg skærmtype (TV), og vælg "Clone" for at få vist dit skrivebord på TV'et. Sænk opløsningen, hvis du bruger en ikke-HDMI-forbindelse for bedre kvalitet. Alt, der vises på din computerskærm, vises nu på tv'et.