Sådan øges din charme i Stick RPG 2

Stick RPG 2 er efterfølgeren til det populære 2003 rollespil med spil Stick RPG. Spillere opretter først en tilpasset stick-man-karakter og afslutter derefter missioner og tjener penge, når de udvikler sig gennem den ikke-lineære spilverden. En vigtig del af spillet er karakterstatistikker, der inkluderer styrke, intelligens og karisma - eller charme. For at hæve denne statistik skal spillerne bruge deres tid på at udføre specifikke aktiviteter, der niveauerer hver enkelt attribut.

Gå til Stick RPG 2-websiden (xgenstudios.com/game.php?keyword=stick-rpg-2) på webstedet Xgen Studios. Spillet indlæses i din webbrowser.

Klik på "Nyt spil" og tilpas din stick-man karakter. Klik derefter på "Gå" i nederste højre hjørne for at starte spillet.

Gå til baren - identificeret af bygningen med den orange pindmand, der ligger mod den - og drik en øl. Dette øger din charme med et punkt. Du kan også ryge en cigaret for at øge din charme et punkt, men dette vil også sænke dit helbred.

Få et job eller afslut en mission, hvis du er ivrig efter at øge din charme hurtigere. Job og missioner giver dig penge, som kan bruges til at drikke eller ryge store beløb.

Invester i fast ejendom. Når du har en vis pengestrøm og er i stand til at købe huse og møbler, kan du øge din charme meget hurtigere. Mange typer møbler og tilbehør til hjemmet øger din statistik med brugen. Gå til møbelforretningen og læs beskrivelserne på varerne for at finde ud af, hvad der bedst øger din charme.

Tips

At investere og få renter på en opsparingskonto i banken er en meget hurtigere måde at øge din charme på. Det giver dig mulighed for at købe møbler og hæve din statistik flere point ad gangen i stedet for at bruge timer i baren, hvilket kun øger din charme et punkt ad gangen.

Advarsler

Rygning kan dræbe dig, hvis du gør det for meget. Sørg for at balancere rygning med at drikke øl for at øge din statistik mere sikkert.