iPhone 4 efterspørgsel - Pre-Order Lines & Websites Down


Efterspørgslen efter iPhone 4 er enorm, det forventes, men ville du have gættet, at både AT & T og Apples ordrebehandlingssteder ville kollapse under vægten forudbestillet trafik? Og ville du have gættet, at lange linjer blev dannet for at forudbestille enheden? Begge sker lige nu.

iPhone 4 forudbestillingsbehov bringer ned AT & T og Apple Store Websites

Forbrugere, der forudbestiller iPhone 4, har fået AT & T Online Store til at gå i stykker og lukke kunderne ud af forudbestillinger i flere timer. Desværre er Apples pre-order-muligheder i iPhone 4 også afhængige af AT & T-ordningen, så online-butikken på nettet lider også og har givet forskellige fejlmeddelelser hele dagen.

Kunder forsøger angiveligt i flere timer på at få adgang til en af ​​hjemmesiderne for at forudbestille iPhone til ingen nytte, da de løbende konfronteres med "Site Currently Unavailable" og "Din anmodning kunne ikke behandles" fejlmeddelelser.

Hvis du tror at ringe AT & T eller Apples 800 numre ville hjælpe, tænk igen. Begge linjer har været konstant optaget som forbrugere forsøger at komme igennem for at nå en repræsentant for at bekræfte ordrer.

Lange linjer til iPhone 4 Pre-Orders

Det er ikke kun internettet, der er i forkølet kaos over efterspørgslen, og Apple og AT & T-butikkerne oplever også lange ventetider, da linjer udvikler sig for at forudbestille enheden.


Tjek dette billede fra BusinessInsider, billedet blev snappet tidligt i morges af en linjeindpakning rundt om en AT & T-butiks blok ... igen er det kun for forudbestillinger! En hurtig check på Twitter bekræfter dette er ikke usædvanligt; AT & T, Apple Stores, og endda Best Buy har pre-order linjer over hele landet.

Køerne er ikke kun begrænset til dem i USA, men BusinessInsider har også billeder fra Japan, der viser massive linjer, der indpakker rundt hele byblokken, så folk kan få deres navn på præorderlisten.

Efterspørgslen efter iPhone 4 er virkelig bemærkelsesværdig, du er nødt til at spekulere på, om Apple og AT & T ikke så det her. På dette tidspunkt ville det ikke være overraskende, hvis forudbestillinger alene solgte enheden, inden den endda skibes, hvilket kunne få iPhone 4-tilgængelighed til at blive skubbet tilbage uger, da forsyningen endelig fanger op med efterspørgslen fra den stadig mere populære enhed.