Min iPhone lyder ikke, når jeg ringer

Hvis din iPhone ikke lyder, når du modtager et opkald, kan du gå glip af noget vigtigt. En række årsager kan få din iPhone til ikke at ringe, fra softwarefejl og defekt hardware til simpelt tilsyn. For at fejlfinde dette problem skal du starte med at udelukke menneskelige fejl og potentielle softwarefejl. Hvis du kan udelukke disse muligheder, skal din iPhones hardware repareres af en professionel.

Dæmp og opdater

Det kan synes åbenlyst, men under et overraskende antal omstændigheder konkluderer folk, at deres iPhones ikke fungerer, før de indser, at der er en perfekt logisk forklaring. Før du antager, at der er noget galt, skal du sørge for, at lydløs-knappen ikke er tændt, og lydstyrken er skruet op. Vip kontakten over lydstyrkeknapperne, så den orange knap ikke vises. Tryk på den øverste lydstyrkeknap med din telefon på startskærmen.

Opdatering af din iPhones software og dine apps kan også hjælpe med at forhindre fejl som denne. Se efter opdateringer til al din software; hvis nogen er tilgængelige, skal du downloade og installere dem. Hvis du bemærker, at dette problem startede, efter at du downloadede en bestemt app, skal du afinstallere den.

Test dine lyde

For at afgøre, om du har et problem med hele din iPhones lydsystem eller bare ringelydene, skal du prøve at afspille en sang i din iPod-app. Hvis du har tastaturklik på, kan du prøve at skrive i Notes-appen. Ring til en kontakt for at se, om du kan høre hans stemme. Hvis du har lyd alle andre steder, skal du sørge for, at du ikke ved et uheld har indstillet din ringetone til at spille stilhed. Gå til "Lyde" i appen Indstillinger, og tryk på "Ringetone" for at indstille eller nulstille den. Hvis du bruger en brugerdefineret ringetone, skal du prøve at bruge en standard ringetone, da den tilpassede ringetone muligvis ikke er kompatibel. Sørg også for, at "Vibrer" er slået fra under "Lydløs", og sørg for, at din lydstyrke ikke er skruet ned under "Ringetone og alarmer."

Genstart og nulstil

Hvis du stadig ikke oplever nogen lyd, når du modtager et opkald, kan genstart eller nulstilling af din iPhone muligvis løse problemet. Ligesom en computer, der ikke fungerer korrekt, skal telefonen nogle gange bare genstarte. Sluk for telefonen ved at trykke på knappen "Sleep / Wake" i ca. 10 sekunder. Når strømbjælken vises, skal du skubbe den røde knap hen over bjælken. Vent et par sekunder, og tryk derefter på knappen "Sleep / Wake" igen i cirka fire sekunder for at tænde telefonen igen. Hvis problemet fortsætter, skal du nulstille telefonen ved at trykke på knappen "Sleep / Wake" og "Home" samtidigt i ca. 10 sekunder, eller indtil Apple-logoet vises.

Gendan

Som en sidste udvej kan du gendanne iPhone til fabriksindstillingerne. Dette sletter alle dine data, og selvom du kan genindlæse dine medier, oplysninger og apps fra iTunes, mister du ting som tekstbeskeder og indstillinger. For at gendanne skal du slutte din iPhone til din computer og åbne iTunes. Klik på din iPhones navn i venstre kolonne, og klik derefter på knappen "Gendan" i midten af ​​iTunes-vinduet. Følg vejledningen for at fuldføre gendannelsen og opsætte din iPhone, når gendannelsen er afsluttet. Hvis dette ikke løser problemet, er der noget galt med din iPhones hardware, og du bliver nødt til at tage det til en professionel for at ordne det.