Hvordan investerer jeg i RFID-aktier?

RFID står for radiofrekvensidentifikation. Disse emner er passive chips, der bruges til at spore og identificere emner. For eksempel bruger Walmart dem til at spore sine lagerleverancer og bruger dem også til at styre lagerniveauer. Fordi de har bred appel, kan de betragtes som en værdifuld investering. De har allerede erstattet stregkodescanning i mange store dagligvarebutikskæder, fordi RFID'er giver mere information.

Trin 1

Åbn en mæglerkonto. Et par eksempler inkluderer Schwab, E * Trade og TD Ameritrade. Mæglere, der er medlemmer af Financial Industry Regulatory Authority (FINRA) og Securities Investor Protection Corporation (SIPC) tilbyder yderligere beskyttelse.

Trin 2

Besøg RFID Investing-webstedet, og vælg en virksomhed, som du vil investere i. Dette websted har profiler fra hundredvis af virksomheder, der er involveret i RFID. Det giver beskrivelser af, hvad disse virksomheder laver sammen med deres aktiers tickersymboler.

Trin 3

Kontroller det grundlæggende. Når du har valgt et par virksomheder, der interesserer dig, skal du besøge siden Aktietæller på MSN MoneyCentral-webstedet. Indtast aktiens tickersymbol, og klik på "Få tilbud". Rul ned på siden og se til højre for skærmen under "Stock Scouter." Du får et tal mellem en og 10. Aktier, der har en otte, ni eller 10, overgår traditionelt markedet.

Trin 4

Kontroller 200-dages glidende gennemsnit (DMA). Dette er en indikator, som mange professionelle forhandlere bruger til at måle styrken af ​​en aktie. Hvis en aktie er over 200 DMA, indikerer dette, at bestanden er stærk og sandsynligvis vil komme højere. Hvis det er under 200 DMA, er det et tegn på svaghed.

Trin 5

Bestem, om bestanden er i en stigende tendens. Træk en linje over toppen af ​​højderne og en anden over lagerets nedture. Dette vil skabe en trendkanal. Beslut om denne kanal bevæger sig op eller ned. Disse kanaler kan hjælpe dig med at bestemme, hvad du skal købe, og hvornår.

Log ind på din mæglerkonto, når du er klar til at købe aktien og indtaste en "Begræns" ordre. Dette køber en aktie, når den er som en bestemt pris. Dette giver dig mulighed for at få den pris, du ønsker, ikke den pris, som markedet giver dig. Indstil et stoptab, hvis du vil begrænse det beløb, du kan miste.