Sådan fjernes dele af en sang fra en MP3

Hvis du har lydredigeringssoftware, kan du redigere dele af en MP3. Ved at opdele dele af et spor kan du isolere hele segmenter og slette dem med et par klik med musen. Nogle computere, såsom Mac'er, leveres med lydredigeringssoftware. De fleste gør det dog ikke, så du skal muligvis downloade en applikation fra en tredjepartsudbyder, hvoraf nogle er tilgængelige gratis.

Start Garageband, hvis du bruger en Mac. Importer den valgte MP3 ved at klikke på "File" og derefter "Open" og derefter vælge lydfilen. Brug musen til at klikke på startdelen af ​​det segment, du ønsker at klippe. Brug tastekombinationen Apple + T til at lave en split. Brug musen igen til at klikke på slutdelen af ​​det segment, du ønsker at klippe. Brug tastekombinationen Apple + T til at foretage endnu en split. Klik på dette sektionerede segment, du har oprettet, og tryk på "Slet" -tasten.

Download Audacity, et gratis lydredigeringssoftwareværktøj til Mac'er og pc'er. Start Audacity. Åbn den MP3, du vil redigere. Vælg dit markeringsværktøj ved at klikke på knappen, der ligner en stor bogstav I. Klik på begyndelsesdelen af ​​det segment af den sang, du vil klippe. Træk musen til slutdelen. Tryk på "Slet" -tasten.

Køb Pro Tools, en lydredigeringspakke, der er tilgængelig til pc'er og Mac'er. Start Pro-værktøjer. Åbn den mp3-fil, du vil redigere. Klik på vælgerværktøjet, som er det tredje værktøj fra højre. Klik på det segment af sangen, hvor du vil lave din første klipning. Tryk på "Enter". Klik på det segment af sangen, hvor du vil lave din endelige klipning. Tryk på "Enter". Klik på dette isolerede segment, og tryk på "Slet" -tasten.