Sådan oprettes et klanlogo i CrossFire

Elementer, du har brug for

  • CrossFire-konto

  • 5.000 spilpoint

  • Ledelse i en klan

  • 1.500 spilpoint (GP) eller Z8 point (ZP)

CrossFire er en online taktisk first-person shooter. Produceret i Korea i 2007 og udgivet gennem Z8Games i Storbritannien og Nordamerika i 2009, er spillet gratis og giver spillerne mulighed for at danne online-grupper kaldet klaner. Hver klan kan have sit eget logo i spillet, kaldet et klanmærke, mod et gebyr betalt med virtuel valuta i spillet. Oprettelse af et klanmærke er en nem proces for alle med en grundlæggende forståelse af computerens drift.

Spil spillet længe nok til at opnå rang af Staff Sergeant niveau 1 eller højere, og opnå mindst 5.000 GP. Dette er minimumskravene for at oprette en ny klan. Hvis du allerede er i en klan, skal du være klanleder for at oprette et klanmærke.

Opnå 1.500 GP eller ZP i løbet af spillet.

Gå til Z8Games-webstedet, log ind på din konto, og klik på "Mall" i overskriften.

Klik på "Clan Items."

Find "Clan Mark", og klik på "Buy Now".

Brug rullemenuen til at vælge, om Clan Mark vil bruge din personlige GP, din personlige ZP eller Clan's ZP til at gennemføre transaktionen.

Konstruer et logo ved hjælp af det viste tredelte system. Hver kolonne viser et lag, der starter med baggrunden til venstre og fører til det øverste lag til højre. Flere sider til design og farver er tilgængelige for hvert lag.

Konstruer et klanmærke, du kan lide, og klik på "Opret". Din klan viser nu det klanmærke, du lige har oprettet, som dets officielle logo.

Tips

For at sikre, at alle i klanen er tilfredse med klanmærket, er det bedst at lave et design, men ikke købe det og derefter tage en skærmoptagelse ved hjælp af "udskrivningsskærm" -tasten. På denne måde kan du sikre, at du ikke forstyrrer nogen af ​​dine klanmedlemmer ved at vælge et dårligt design.

Advarsler

Sørg for, at du er helt tilfreds med dit klanmærke, og at din klan kan lide det, inden du køber det. Dette logo kan ikke refunderes.