Top 10 gratis e-mail-søgemaskiner

Ifølge en onlineundersøgelse foretaget af pingdom.com blev der sendt omkring 90 billioner e-mails på Internettet i 2009. Med et sådant nummer er det klart, at e-mail er blevet en meget almindelig form for kommunikation i moderne tid. I tilfælde af at man befinder sig i en position, hvor en e-mail-adresse er nødvendig, er der flere nyttige søgemaskiner, der kan bruges til at finde den.

Panadia

Panadia People arbejder sammen med Email Finder for at levere en omfattende database med e-mail-adresser i hele USA. Det beder om fornavn, efternavn, by og stat og giver derefter gratis resultater, der matcher det forespurgte emne.

Den ultimative e-mail-telefonbog

The Ultimate Email Directory tilbyder en bred vifte af måder at spore den vanskelige e-mail-adresse på. En bruger kan søge efter adresse, telefonnummer, navn eller bruge gule sidelisteoplysninger, hvis det er relevant for forespørgslen. Dette er et meget nyttigt sted for dem, der måske har næsten alle oplysninger om nogen bortset fra e-mail-adressen.

Langerberg People Search

Langerberg.com tilbyder adskillige e-mail-søgemaskiner inden for webstedet, der tilbyder muligheder som AnyWho hvide sider, Zoom Info og sociale netværkssider som Facebook og Myspace.

Bigfoot Global E-mail-katalog

Bigfoot.com tilbyder adskillige top-of-the-line værktøjer til e-mail-styring. Brugere har bare brug fornavn, efternavn, by og stat for at begynde deres søgning.

411 Placer

Tilbyder opslag af gule og hvide sider (såvel som "omvendte" opslag), 411Locate kan finde en e-mail-adresse til en virksomhed eller person, der søger efter navn, adresse eller endda telefonnummer.

EmailAddresses.com

Emailaddress.com tilbyder mange værktøjer vedrørende e-mail-mapper. For brugere, der søger efter nogen, som de allerede har oplysninger om (såsom hobbyer eller interesser), er der flere specialkataloger. De tilbyder også værktøjer til folk, der ønsker at sende deres e-mail-adresse i et bibliotek, så andre kan finde dem lettere.

MetaEmailSearchAgent

Denne søgemaskine er fantastisk til at samle resultater fra en lang række sider og kombinere dem på et praktisk sted. Det spørger sine søgninger i otte store mapper og derefter kompilerer resultaterne.

Yahoo! People Search

Yahoo! People Search er en fantastisk mulighed for at finde en e-mail-adresse (og om nødvendigt andre oplysninger) med meget lidt information, endda så lidt som bare et efternavn.

Addresses.com

Med en omfattende gratis bibliotek tilgængelig for offentligheden har Address.com mange søgeværktøjer til at finde en e-mail-adresse, herunder postnummer-søgning. Den har også en Business Finder, der hjælper brugeren med at søge efter virksomhedens e-mail-adresser.

Infospace

Noget af et alsidigt websted, Infospace har en standard e-mail-søgemaskine, men tilbyder også virksomhedsfortegnelser, vejrudsigter og shopping. Det er en mulighed for dem, der ønsker, at deres e-mail-søgemaskine skal være lidt mere forskelligartet i sine anvendelser.