Hvordan kan jeg gemme mine dokumenter i WordPad?

WordPad er et meget grundlæggende tekstbehandlingsprogram. Den er udstyret på købstidspunktet på de fleste computere, der bruger et Windows-operativsystem. WordPad giver brugeren mulighed for at oprette rapporter og udskrive dokumenter. Derudover giver WordPad brugerne mulighed for at redigere dokumenter ved hjælp af indbyggede klip og indsæt-funktioner.

Formatering

Før du gemmer dit word pad-dokument, skal du foretage en manuel stavekontrol. I modsætning til andre tekstbehandlingsprogrammer, såsom Microsoft Word, har WordPad ikke en stave- eller grammatikkontrolfunktion. Formater dit dokument. WordPad giver dig mulighed for at bruge en række skrifttypestile og -størrelser, kugler og andre formateringsværktøjer. Juster dit dokument.

Navngivningsdokument

Når du er klar til at stoppe med at arbejde på dit dokument, skal du klikke på menuen "fil". Klik på knappen "Gem" eller "Gem som". Navngiv dit dokument noget, der gør det let at identificere for dig. Navnet på dit dokument skal svare til oplysningerne i dokumentet. For eksempel, hvis dit WordPad-dokument består af salgsfremmende oplysninger til din virksomhed, kan du måske navngive dit dokument "promo-info."

dokument type

Vælg et sted, hvor dit dokument skal gemmes. Du kan muligvis have dit dokument gemt i en dokumentmappe, dit skrivebord eller en hvilken som helst anden placering efter eget valg. Vælg rich text-format som dokumenttype. Denne funktion gemmer dit dokument med den formatering, du har oprettet. Hvis du vælger at gemme dit WordPad-dokument som et tekstdokument, indeholder det ikke nogen formatering.